Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Coconut 0,70LTR

(0 reviews)

De Kuyper Coconut is een heerlijke tropische kokos likeur. De likeur heeft een mooie delicate kleur. Deze likeur is zeer geschikt voor cocktails en longdrinks.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,90
  • Koop 12 voor € 13,60
  • Koop 18 voor € 13,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Coconut 0,70 LTR

De Kuyper Coconut is een heerlijke tropische kokos likeur. De likeur heeft een mooie delicate kleur. Deze likeur is zeer geschikt voor cocktails en longdrinks. Deze likeur heeft een flesinhoud van 0,70 LTR en een alcoholpercentage van 20%. Laat je zintuigen reizen naar exotische oorden met De Kuyper Coconut in de royale 0,70 literfles. Ontdek de verleidelijke smaak van kokosnoot in deze likeur en transformeer je drankbeleving met een vleugje tropisch paradijs.

Cocktailmeesterwerk: De Kuyper Coconut in Verfrissende Mixdranken

Geef je cocktails een exotische twist met De Kuyper Coconut 0,70LTR. Van pittige Pina Colada's tot verfrissende Coconut Mojito's, deze likeur voegt een subtiele, maar onmiskenbare kokosnootsmaak toe aan elke slok. Ontdek nieuwe dimensies van smaak en creativiteit in je favoriete drankjes.

Het Geheim achter De Kuyper Coconut

Ontdek het ambacht achter De Kuyper Coconut en hoe de distilleerders de puurste ingrediënten gebruiken om de karakteristieke kokosnootsmaak te vangen. Van de selectie van de beste kokosnoten tot het verfijnde distillatieproces, elke stap draagt bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van deze likeur. De Kuyper Coconut biedt een authentieke en pure kokosnootsmaak die de zintuigen betovert. Het gebruik van hoogwaardige kokosnoten resulteert in een Nederlandse likeur die niet alleen verfrissend is, maar ook de natuurlijke essentie van de kokosnoot behoudt. Elke slok neemt je mee naar tropische paradijzen.

Culinaire Avonturen: De Kuyper Coconut in de Keuken

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe De Kuyper Coconut 0,70LTR een heerlijke toevoeging kan zijn aan diverse culinaire creaties. Van desserts tot hartige gerechten, ervaar de veelzijdigheid van deze kokosnootlikeur en voeg een tropisch tintje toe aan je keuken.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170729G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op