Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Crème de Bananes 0,70LTR

(0 reviews)
De Kuyper Crème de Bananes is een heerlijke bananenlikeur. De likeur is gemaakt doormiddel van het gebruiken van een distillaat met hoogwaardig suiker gevlekte bananen. De Kuyper Crème de Bananes is een heerlijke zachte likeur met een percentage alcohol van 24%.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,85
  • Koop 12 voor € 13,55
  • Koop 18 voor € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Crème de Bananes 0,70LTR

De Kuyper Crème de Bananes is een heerlijke bananenlikeur. De Nederlandse likeur is gemaakt doormiddel van het gebruiken van een distillaat met hoogwaardig suiker gevlekte bananen. De Kuyper Crème de Bananes is een heerlijke zachte likeur met een percentage alcohol van 24%.

Creme de Bananes

Deze De Kuyper Crème de Bananes heeft een zoete en fruitige geur met een vleugje banaan. Ook heeft de likeur de volle en zoete smaak van banaan. De afdronk van deze bananenlikeur is zoet en vol. Verleg de grenzen van je culinaire creativiteit met De Kuyper Crème de Bananes. Ontdek recepten die deze likeur integreren in desserts, sauzen of hartige gerechten. Geniet van een veelzijdige smaak die niet beperkt blijft tot de cocktailshaker.

Creme de Bananes Cocktail

Deze De Kuyper Crème de Bananes kan goed worden gebruikt in de Banana Daiquiri cocktail. Voor deze cocktail is 45 ml rum, 20 ml De Kuyper Crème de Bananes, scheutje limoensap, 1 banaan en een scheutje suikersiroop nodig. Doe alles in een shaker behalve de banaan, schud de ingrediënten goed, giet het in een glas, garneer af met een plakje banaan en cheers!

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170738G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op