Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Crème de Menthe Groen 0,70LTR

(0 reviews)

De Kuyper Crème de Menthe Groen is een frisse likeur met de geur van pepermunt. De likeur heeft de verfrissende smaak van munt. De Kuyper Crème de Menthe Groen heeft een heerlijk zachte afdronk.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,85
  • Koop 12 voor € 13,55
  • Koop 18 voor € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Crème de Menthe Groen 0,70 LTR 

De Kuyper Crème de Menthe Groen is een frisse Nederlandse likeur met de geur van pepermunt. De likeur heeft de verfrissende smaak van munt. De Kuyper Crème de Menthe Groen heeft een heerlijk zachte afdronk. Deze variant van de Kuyper kan goed gebruikt worden voor uw cocktail, en heeft een alcoholpercentage van 24%.

Levendige Munttonen

Mint likeur heeft een levendig en verfrissend smaakprofiel, met sterke munttonen. Het kan variëren van subtiel en zoet tot intens en krachtig, afhankelijk van het merk en de productiemethode. Mint likeur is een essentieel ingrediënt in populaire cocktails zoals de Mojito, Mint Julep, en de klassieke Grasshopper. Het voegt een heerlijke muntsmaak toe die zowel verkwikkend als smaakvol is.

De Kuyper Crème de Menthe Groen in de mix

Laat je creativiteit de vrije loop met De Kuyper Crème de Menthe Groen 0,70LTR. Voeg een vleugje muntige magie toe aan klassieke cocktails zoals de Grasshopper of creëer je eigen innovatieve mixdranken. Ontdek de veelzijdigheid van deze groene muntlikeur. Laat je culinaire nieuwsgierigheid de vrije loop en ontdek hoe De Kuyper Crème de Menthe Groen een verfrissende toevoeging kan zijn aan diverse desserts, shakes of zelfs hartige gerechten. Probeer nieuwe smaakcombinaties en verrijk je culinaire creaties.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170744G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op