Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Drop Shot Double Black 0,70LTR

(0 reviews)

De Kuyper Drop Shot Double Black is één van de nieuwste Dropshot soorten. Deze dropshot beschikt over een hoger alcoholgehalte namelijk 24%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,45
  • Koop 12 voor € 13,15
  • Koop 18 voor € 12,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Drop Shot Double Black 0,70 LTR

De Kuyper Drop Shot Double Black is één van de nieuwste Dropshot soorten. Deze dropshot beschikt over een hoger alcoholgehalte namelijk 24%. Ook deze dropshot heeft de smaak van drop en salmiak. 

De perfecte zoethoutervaring

De Kuyper Drop Shot Double Black biedt een diepgaande smaakbeleving met de rijke en zoete smaak van zoethout en drop. Deze dropachtige smaak is intens en wordt versterkt door de "Double Black" variant, wat duidt op de extra krachtige smaak.

Dubbel genieten met Kuyper Drop Shot Double

De Kuyper Drop Shot Double Black wordt het best puur geserveerd, bij voorkeur ijskoud. Het is gebruikelijk om het in kleine hoeveelheden als shot te drinken om van de intense smaak te genieten. Hoewel het puur drinken van deze likeur gebruikelijk is, kan De Kuyper Drop Shot Double Black ook worden gebruikt als smaakvol ingrediënt in verschillende cocktails en mixdrankjes om een verrassende zoethout- en dropnotitie toe te voegen.

De Kuyper

De Kuyper is een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige likeuren, en De Kuyper Drop Shot Double Black is geen uitzondering. Het is een geliefde keuze voor liefhebbers van dropachtige smaken en biedt een smaakvolle en intense ervaring. De Kuyper heeft een uitgebreid assortiment likeuren en andere gedistilleerde dranken. Ze bieden een breed scala aan smaken, variërend van fruitige likeuren zoals framboos en perzik tot klassieke keuzes zoals amaretto en triple sec. Bovendien zijn er unieke en innovatieve smaken beschikbaar, waardoor De Kuyper-likeuren populair zijn bij zowel bartenders als consumenten.

De Kuyper staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en volgen zorgvuldige productieprocessen om ervoor te zorgen dat hun likeuren voldoen aan de hoogste normen. De Kuyper-likeuren worden wereldwijd gewaardeerd en zijn te vinden in bars en huishoudens over de hele wereld. Ze zijn synoniem geworden met kwaliteit en smaak. Naast hun klassieke likeuren blijft De Kuyper innoveren door nieuwe smaken en producten te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende smaakvoorkeuren van consumenten.

Ontdek hier alle overige De Kuyper likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170749G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op