Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Pina Colada 0,70LTR

(0 reviews)
De Kuyper Pina Colada is een exotische mix van verse rum, ananas en kokosnoot. Koninklijke De Kuyper is een innovatieve, internationale producent van likeuren, advocaat en jenevers en 's werelds grootste leverancier van cocktail likeuren.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,30
  • Koop 12 voor € 9,00
  • Koop 18 voor € 8,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Pina Colada 0,70LTR

De Kuyper Pina Colada is een exotische mix van verse rum, ananas en kokosnoot. De Kuyper Pina Colada is een heerlijke likeur met de tropische smaken van kokosnoot en ananas, waardoor het de essentie van de populaire cocktail met dezelfde naam vastlegt.

Tropisch genieten met De Kuyper Pina Colada

De Kuyper Pina Colada heeft een zoete, exotische smaak die doet denken aan de tropen. Het combineert de romige zachtheid van kokosnoot met de frisheid van ananas, wat resulteert in een heerlijke mix van smaken. De Kuyper Pina Colada is een veelzijdige likeur die kan worden gebruikt in diverse cocktails en mixdrankjes. Het maakt het gemakkelijk om de tropische smaken van de Pina Colada overal mee naartoe te nemen.

De Kuyper Pina Colada in de mix

Serveer deze likeur als een gekoelde shot voor een snelle en smaakvolle traktatie. De likeur smaakt ook erg lekker in de mix; meng De Kuyper Pina Colada met witte rum en ijs voor een klassieke en verfrissende Pina Colada-cocktail. De Kuyper Pina Colada is ook erg goed te gebruiken als smaakmaker in desserts zoals pina colada cake, ijs of smoothies.

De Kuyper

De Kuyper is een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige likeuren, en De Kuyper Drop Shot Double Black is geen uitzondering. Het is een geliefde keuze voor liefhebbers van dropachtige smaken en biedt een smaakvolle en intense ervaring. De Kuyper heeft een uitgebreid assortiment likeuren en andere gedistilleerde dranken. Ze bieden een breed scala aan smaken, variërend van fruitige likeuren zoals framboos en perzik tot klassieke keuzes zoals amaretto en triple sec. Bovendien zijn er unieke en innovatieve smaken beschikbaar, waardoor De Kuyper-likeuren populair zijn bij zowel bartenders als consumenten.

De Kuyper staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en volgen zorgvuldige productieprocessen om ervoor te zorgen dat hun likeuren voldoen aan de hoogste normen. De Kuyper-likeuren worden wereldwijd gewaardeerd en zijn te vinden in bars en huishoudens over de hele wereld. Ze zijn synoniem geworden met kwaliteit en smaak. Naast hun klassieke likeuren blijft De Kuyper innoveren door nieuwe smaken en producten te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende smaakvoorkeuren van consumenten.

Ontdek hier alle overige De Kuyper likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170767G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op