Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Raspberry 0,70LTR

(0 reviews)
De Kuyper Raspberry heeft sensationele smaken die de essentie van frisse, rijpe frambozen combineren met de kennis en vakmanschap van De Kuyper.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,85
  • Koop 12 voor € 13,55
  • Koop 18 voor € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Raspberry 0,70LTR

De Kuyper Raspberry heeft sensationele smaken die de essentie van frisse, rijpe frambozen combineren met de kennis en vakmanschap van De Kuyper. Laat je verleiden door de zoete verwennerij van De Kuyper Raspberry, nu beschikbaar in een royale 0,70 literfles. Ervaar de onweerstaanbare smaak van sappige frambozen die deze Nederlandse likeur karakteriseert.

Natuurlijke Frambozentonen: Authentieke Smaakbeleving

Ontdek de authenticiteit van De Kuyper Raspberry met zijn natuurlijke frambozentonen. De likeur vangt de zoetheid en frisheid van rijpe frambozen, waardoor elke slok een fruitig genot wordt. Laat je inspireren door De Kuyper Raspberry en creëer zomerse cocktails die barsten van fruitige smaken. Voeg een sprankje zomer toe aan klassieke mixdranken of ontdek je eigen verrassende creaties met deze levendige frambozenlikeur. Verken de veelzijdigheid van deze heerlijke smaak.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170770G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op