Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Rum Punch LITER

(0 reviews)
De Kuyper Rum Punch is een heerlijke bruine rum die gemaakt is van Jamaicaanse rum. Deze rum is gebaseerd op verschillende citrusvruchten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,95
  • Koop 12 voor € 17,35
  • Koop 18 voor € 17,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Rum Punch 1LTR

De Kuyper Rum Punch is een heerlijke bruine rum die gemaakt is van Jamaicaanse rum. Deze rum is gebaseerd op verschillende citrusvruchten. Geniet van de onmiskenbare Caribische sfeer met De Kuyper Rum Punch, nu verkrijgbaar in een royale literfles. Laat je meevoeren naar tropische oorden met deze heerlijke en exotische rum punch.

Rijke Smaakbeleving: Exotische Ingrediënten

Ontdek de rijke smaakbeleving van De Kuyper Rum Punch, samengesteld met exotische ingrediënten die harmonieus samenkomen. Proef de perfecte balans van rum, fruitige tonen en een vleugje kruidigheid, waarmee deze punch zijn karakteristieke smaak verkrijgt.

Rum likeur

Rum likeur behoudt de kenmerkende smaak van rum, maar met een zachtere en meer verfijnde afdronk. Het is het resultaat van een harmonieus samenspel tussen de robuuste rumsmaken en de toegevoegde zoetheid. Er zijn verschillende soorten rum likeuren met uiteenlopende smaakprofielen. Sommige kunnen vanille-, karamel- of koffietonen bevatten, terwijl andere zich richten op fruitige of kruidige smaken. Dit maakt rum likeur geschikt voor verschillende smaakvoorkeuren. Rum likeur is een populaire keuze als basis voor creatieve mixdranken en cocktails. Het voegt niet alleen zoetheid toe, maar ook complexiteit aan klassieke rumcocktails zoals de Rum Punch, Piña Colada of Mojito.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Rum likeur
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20171059G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op