Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Kuyper Vieux 1LTR

(0 reviews)
De Kuyper Vieux wordt bereid met echte Franse Brandy en bezit daardoor een geheel eigen karakter met een natuurlijke volle smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,25
  • Koop 12 voor € 16,65
  • Koop 18 voor € 16,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Vieux 1LTR

De Kuyper Vieux wordt bereid met echte Franse Brandy en bezit daardoor een geheel eigen karakter met een natuurlijke volle smaak. Stap binnen in de wereld van klassieke elegantie met De Kuyper Vieux, nu beschikbaar in een royale 1 literfles. Ervaar de rijke en verfijnde smaak van deze traditionele Vieux likeur.

Een Balans van Zoetheid en Kruidigheid: kenmerken van Vieux

Vieux staat bekend om zijn onderscheidende kenmerken. De drank heeft een diepe, gouden kleur, die vaak wordt verkregen door het gebruik van karamel om de visuele aantrekkingskracht te vergroten. De smaak is een harmonieuze balans tussen zoetheid en kruidigheid, met een subtiele complexiteit die voortkomt uit de combinatie van kruiden en specerijen. Vieux is opvallend zacht en heeft een aangename textuur die moeiteloos over de tong glijdt.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170914G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op