Een Whisky Cadeau? Shop nu

Di Antonio Sambuca 0,70LTR

(0 reviews)

De Di Antonio Sambuca is een heerlijke likeur! De likeur heeft een perfecte smaakbalans van heerlijke anijs. De likeur is helder van kleur waarbij de anijs duidelijk naar voren komt!

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,00
  • Koop 12 voor € 12,70
  • Koop 18 voor € 12,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Di Antonio Sambuca 

De Di Antonio Sambuca is een heerlijke likeur! De Italiaanse likeur heeft een perfecte smaakbalans van heerlijke anijs. De likeur is helder van kleur waarbij de anijs duidelijk naar voren komt!

Anijsaroma en Zoetheid

Italiaanse Sambuca is een kenmerkende anijslikeur met een zoete, verfrissende smaak. Het wordt gekarakteriseerd door de sterke aroma's van anijs en een aangename zoetheid, vaak verkregen door de toevoeging van suiker. De traditionele Sambuca heeft doorgaans een heldere en transparante uitstraling. Witte Sambuca is een veelvoorkomende variëteit, hoewel er ook gekleurde varianten zijn. De presentatie is vaak elegant en nodigt uit tot genieten.

Di Antonio Sambuca puur of in de mix

Di Antonio Sambuca wordt vaak puur gedronken, het liefst gekoeld of met ijs. Het genot wordt versterkt wanneer het wordt geserveerd in speciale glazen, soms met drie koffiebonen als decoratie, bekend als "con la mosca" (met de vlieg). Naast de puuroptie wordt Sambuca ook veel gebruikt als ingrediënt in diverse cocktails en mixdranken. Het voegt een karakteristieke anijsachtige smaak toe aan drankjes, waardoor het een veelzijdige keuze is in de wereld van mixologie.

Witte Sambuca

Sambuca wordt soms ook "witte sambuca" genoemd, aangezien er ook een variant is die zwart is van kleur en een sterkere zoethoutsmaak heeft. Witte Sambuca is echter de meest gangbare variant en staat bekend om zijn zoete, verfrissende karakter. Sambuca staat ook bekend om zijn kenmerkende bereiding, waarbij een glas wordt gevuld met een shot sambuca en vervolgens wordt aangestoken, waardoor de drank een warme en licht gezoete smaak krijgt. 

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Di Antonio
Land Italië
Artikelnummer 20170469F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op