Een Whisky Cadeau? Shop nu

Di Capri Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)

De di Capril Limoncello is een heerlijke zoet likeur met oorspronkelijke en kenmerkende smaken! De likeur is gedestilleerd op basis van citroen smaken. De likeur is gemaakt van een traditionele receptuur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,45
  • Koop 12 voor € 15,85
  • Koop 18 voor € 15,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Di Capri Limoncello 0,70LTR

De di Capril Limoncello is een heerlijke zoet likeur met oorspronkelijke en kenmerkende smaken! De likeur is gedestilleerd op basis van citroen smaken. De likeur is gemaakt van een traditionele receptuur. Limoncello di Capri is een Italiaanse limoncello vernoemd naar het eiland Capri, een eiland ten westen van de Zuid-Italiaanse stad Napels. Limoncello di Capri heeft een alcoholpercentage van 32%.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Di Capri
Land Italië
Artikelnummer 20170470G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op