Een Whisky Cadeau? Shop nu

Don Julio Blanco Tequila 0,70LTR

(0 reviews)
Don Julio Blanco Tequila komt in een prachtige fles die vol is van lichtzoete smaken en aroma's. In 2007 is de Don Julio Blanco Teqiula nog bekroond met een ‘Classic’ classificatie door de Wine Enthusiast Magazine, dit is de hoogste score die er te behalen valt!
minus plus
  • Koop 6 voor € 52,05
  • Koop 12 voor € 51,45
  • Koop 18 voor € 50,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Don Julio Blanco Tequila 0,70LTR

Don Julio Blanco Tequila komt in een prachtige fles die vol is van lichtzoete smaken en aroma's. In 2007 is de Don Julio Blanco Teqiula nog bekroond met een ‘Classic’ classificatie door de Wine Enthusiast Magazine, dit is de hoogste score die er te behalen valt! De heldere vloeistof wordt omringd door Agave aroma’s met hints van citrusvruchten zoals citroen, limoen en grapefruit.

Een Nieuwe Dimensie van Frisheid met Don Julio

Don Julio Blanco Tequila, gepresenteerd in een royale 0,70 literfles, staat synoniem voor frisheid en puurheid. Ontdek de levendige tonen en de onmiskenbare energie van deze Blanco Tequila. De kristalheldere uitstraling van Don Julio Blanco nodigt uit tot visueel genot en belooft een pure en ongerepte tequila-ervaring. Het is de belichaming van de ongerepte agave.

Don Julio Blanco Tequila puur of in de mix

Don Julio Blanco is ideaal voor puur genot. Of het nu op kamertemperatuur is of gekoeld, de zuiverheid van deze tequila komt het beste tot zijn recht wanneer het puur wordt gedronken. Naast puur genot leent Don Julio Blanco zich uitstekend voor mixology. Creëer verfrissende cocktails en mixdranken die de levendige energie van deze blanco tequila omarmen.

Don Julio

In het hart van Jalisco, Mexico, ligt de trotse distilleerderij van Don Julio González. Hier wordt al meer dan een eeuw vakmanschap gecombineerd met passie voor tequila. Don Julio 1942 Tequila, vernoemd naar de oprichter en zijn geboortejaar, is het ultieme eerbetoon aan deze erfgoeddistilleerderij. Elk glas brengt je dichter bij de rijke geschiedenis en de ongeëvenaarde kwaliteit van Don Julio González's erfenis.

Bekijk hier het overige aanbod van Don Julio Tequila.

Meer informatie
Soort Tequila
Merk Don Julio
Land Mexico
Artikelnummer 20171138G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op