Een Whisky Cadeau? Shop nu

Don Julio Reposado Tequila 0,70LTR

(0 reviews)
Don Julio Reposado Tequila is zacht en rijk van smaak. Ook de smaken chocolade, vanille, kaneel en diverse fruitsoorten als peer en appel worden herkent.
minus plus
  • Koop 6 voor € 62,30
  • Koop 12 voor € 61,70
  • Koop 18 voor € 61,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Don Julio Reposado Tequila 0,70LTR

Don Julio Reposado Tequila is zacht en rijk van smaak. Ook de smaken chocolade, vanille, kaneel en diverse fruitsoorten als peer en appel worden herkent. Don Julio Reposado wordt met geduld gerijpt, wat resulteert in een tequila met verfijnde complexiteit. Ervaar het meesterschap van Don Julio in elke slok van deze Reposado.

Gouden Huiskleur: Visueel Genot

Geniet van de warme, gouden kleur van Don Julio Reposado, een visueel genot dat de rijping aangeeft. De fles straalt klasse uit en nodigt uit tot een elegante tequila-ervaring. De subtiele tonen van agave blijven prominent aanwezig in Don Julio Reposado, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen de natuurlijke agavesmaak en de invloed van het hout.

Don Julio Reposado Tequila puur of in de mix

Don Julio Reposado is veelzijdig in genieten. Of je het nu puur drinkt om de complexiteit volledig te waarderen, of op de rotsen voor een verkoelende ervaring, het biedt flexibiliteit in elke genietmoment. De fles van Don Julio Reposado Tequila is een distinctieve presentatie die de rijpheid van de tequila benadrukt. Het is een visuele belofte van een uitzonderlijke smaakervaring.

Don Julio

In het hart van Jalisco, Mexico, ligt de trotse distilleerderij van Don Julio González. Hier wordt al meer dan een eeuw vakmanschap gecombineerd met passie voor tequila. Don Julio 1942 Tequila, vernoemd naar de oprichter en zijn geboortejaar, is het ultieme eerbetoon aan deze erfgoeddistilleerderij. Elk glas brengt je dichter bij de rijke geschiedenis en de ongeëvenaarde kwaliteit van Don Julio González's erfenis.

Bekijk hier het overige aanbod van Don Julio Tequila.

Meer informatie
Soort Tequila
Merk Don Julio
Land Mexico
Artikelnummer 20171139G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op