Een Whisky Cadeau? Shop nu

Dooley's White Chocolate 0,70LTR

(0 reviews)

Dooley's White Chocolate, hier valt geen enkele likeur mee te vergelijken. Dutch Cream, vodka, wilde rode bessen en echte Zwitserse chcolade vormen de ingredienten van deze heerlijke likeur. De smaak van deze drank is niet te weerstaan!

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,65
  • Koop 12 voor € 12,35
  • Koop 18 voor € 12,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dooley's White Chocolate Liqueur

Dooley's White Chocolate Liqueur is de likeur voor echte chocolade liefhebbers. Een overheerlijke blend van wilde rode bessen, vodka, Dutch Cream en echte Zwitserse chocolade die niemand kan weerstaan. Ervaar smeltende chocolade en hints van rode bessen.

Onweestaanbare witte chocolade likeur

Dooley's White Chocolate Liqueur staat bekend om zijn romige en zoete smaak, vergelijkbaar met witte chocolade. De toevoeging van witte chocolade geeft deze likeur een rijke en decadente smaak, perfect voor liefhebbers van zoete en zijdezachte likeuren. Dooley's White Chocolate Liqueur bevat de smaak van witte chocolade, room en een vleugje premium wodka. Deze combinatie zorgt voor een onderscheidende en onweerstaanbare smaak.

Puur genieten van Dooley's White Chocolate Liqueur

Dooley's White Chocolate Liqueur kan puur worden gedronken, over ijs worden geschonken, worden gebruikt in koffie of zelfs worden toegevoegd aan cocktails voor een zoete twist. Het is een veelzijdige likeur die zorgt voor een smaakvolle en luxe drinkervaring. Wil je echt genieten van deze likeur? Mix het dan eens met een bolletje vanille - of aardbeien ijs. Bij de koffie of gewoon puur is deze likeur ook heerlijk.

Dooley's likeur

Het merk Dooley's is in 1726 opgericht door de familie Waldemar Behn in Eckernförde een plaats in Noord-Duitsland. De familie is tot op de dag van de vandaag nauw betrokken bij het bedrijf. Wat Dooley's bijzonder maakt, is de voortdurende betrokkenheid van de familie Behn bij het bedrijf. De toewijding aan kwaliteit en vakmanschap wordt al generaties lang doorgegeven, wat heeft bijgedragen aan het succes van Dooley's als een hoogwaardige likeur. Dooley's is doordrenkt van een authentieke Duitse geest en vakmanschap. Het merk heeft een erfenis van bijna 300 jaar in likeurbereiding, wat resulteert in een onderscheidende en heerlijke likeurervaring. Bekijk hier het overige aanbod van Dooley's Likeur.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dooley's
Land Duitsland
Artikelnummer 20170484F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op