Een Whisky Cadeau? Shop nu

Drambuie Whisky 0,70LTR

(0 reviews)

De drambuie whisky is een heerlijke schotse whisky. De naam van de drank betekend "voldoening", het recept is een goed bewaard geheim. Er worden onder andere kruiden, specerijen en heidehoning toegevoegd aan de whisky. Hierdoor krijgt de whisky een unieke smaak

minus plus
  • Koop 6 voor € 25,15
  • Koop 12 voor € 24,55
  • Koop 18 voor € 24,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Drambuie whisky 0,7 Liter

De drambuie whisky is een heerlijke schotse whisky. De naam van de drank betekend "voldoening", het recept is een goed bewaard geheim. Er worden onder andere kruiden, specerijen en heidehoning toegevoegd aan de whisky. Hierdoor krijgt de whisky een unieke smaak. 

Geniet van Schotse pracht met Drambuie Whisky

Drambuie is geliefd om zijn unieke smaakprofiel. Het combineert de rijke, robuuste smaak van Schotse whisky met de zoetheid van honing en een complexe mix van kruiden. Het resultaat is een warme, fluweelzachte likeur met een perfecte balans tussen zoet en kruidig. Drambuie is gemaakt van Schotse whisky, honing, kruiden en specerijen. Het precieze recept is exclusief en blijft een goed bewaard familiegeheim. Drambuie Whisky is een tijdloze likeur met een rijke geschiedenis en een onderscheidende smaak. Het is een eerbetoon aan de Schotse whiskytradities en blijft een geliefde keuze voor fijnproevers over de hele wereld. 

Puur genieten van Drambuie Whisky

Drambuie kan puur worden gedronken als digestief, maar het leent zich ook uitstekend voor cocktails. De beroemde "Rusty Nail" is een klassieke cocktail gemaakt met Drambuie en whisky.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Drambuie Whisky je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Drambuie Whisky

Drambuie vindt zijn oorsprong in Schotland, waar het recept al meer dan 260 jaar wordt bewaard als een zorgvuldig bewaard geheim. Het is geïnspireerd door de legendes van Prins Charles Edward Stuart en zijn epische vlucht door de Schotse Hooglanden. Het verhaal gaat dat de likeur zijn oorsprong vond tijdens de Jacobitische opstand in Schotland, toen Prins Charles Edward Stuart (ook wel bekend als Bonnie Prince Charlie) op de vlucht was. Een plaatselijke herbergier, John MacKinnon, zou de prins geholpen hebben en als dank het geheime recept van Drambuie hebben ontvangen. Bekijk hier de overige whisky's van Drambuie.

Meer informatie
Soort Whisky likeur
Merk Drambuie
Land Schotland
Artikelnummer 20170487G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op