Een Whisky Cadeau? Shop nu

Dujardin Vieux Blauw 1LTR

(0 reviews)

Dujardin Vieux Blauw met een vleugje Cognac is heerlijk op smaak gebracht met natuurlijke ingrediënten. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,65
  • Koop 12 voor € 15,05
  • Koop 18 voor € 14,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dujardin Vieux Blauw 1LTR

De stijlvolle Vieux Du Jardin Blue is op smaak gebracht met natuurlijke ingrediënten en heeft een vleugje cognac, waardoor het die Franse allure bezit. Vieux, ook wel bekend als Hollandse cognac, is een uitstekend alternatief voor cognac

Vieux, de Nederlandse Cognac

Vieux is de benaming van de Nederlandse imitatie van cognac. In de volksmond wordt het koetsierscognac (koetsiertje) of Hollandse cognac genoemd. Vieux bestaat uit neutrale alcohol waaraan voor de smaak verschillende extracten worden toegevoegd en heeft afhankelijk van de kleuring met karamel een witte tot donkerbruine kleur. Het alcoholpercentage is minstens 35%. Vieux mag niet meer suiker bevatten dan 20 gram per liter. Vieux werd tot de jaren zestig onder de naam cognac verkocht.

Dujardin Vieuw Blue in de mix

Dujardin Vieux kan op verschillende manieren worden genoten. Veel mensen drinken het puur of met een ijsblokje als digestief. Het kan ook worden gebruikt in cocktails en mixdrankjes, zoals de klassieke Sidecar-cocktail. Heerlijk gemixed met cola of 7-up. Ontdek de veelzijdigheid en smaak van Vieux Du Jardin Blue in het handige literformaat.

Dujardin

Het merk Dujardin is rond het jaar 1920 ontstaan. In die periode heeft Wenneker haar eigen receptuur voor “Hollandse Cognac” ontwikkeld. Het resultaat was een eerste klas receptuur, waarin twee authentieke Franse bestanddelen werden verwerkt: Cognac en Eau de Vie. Sinds jaar en dag is Dujardin dé Vieux van Nederland. Dat is niet zo verwonderlijk als men bedenkt dat aan de introductie van Dujardin jaren van proberen, proeven en bijsturen zijn vooraf gegaan. Het geheel eigen karakter van Vieux wordt in Dujardin onderstreept door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met recht is Dujardin daardoor de meest gekochte Vieux in Nederland.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Dujardin
Land Nederland
Artikelnummer 20170916G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op