Een Whisky Cadeau? Shop nu

Duvel Bier 0,75LTR

(0 reviews)
Duvel Bier is Belgisch Blond bier met een licht bittere smaak en heeft een heerlijk verfijnd aroma met een uitgesproken karakter.
minus plus
  • Koop 6 voor € 7,25
  • Koop 12 voor € 7,15
  • Koop 18 voor € 6,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Duvel Bier 0,75LTR

Duvel Bier is Belgisch Blond bier met een licht bittere smaak en heeft een heerlijk verfijnd aroma met een uitgesproken karakter. Gehuisvest in een stijlvolle 0,75-liter fles, straalt Duvel klasse en verfijning uit. De iconische branding nodigt uit tot een moment van pure genoegdoening, of het nu een gezellig samenzijn is of een feestelijke gelegenheid.

Belgisch Meesterwerk

Duvel is niet zomaar bier; het is een Belgisch meesterwerk dat het resultaat is van eeuwenoude brouwtradities en vakmanschap. De onberispelijke gouden kleur en de rijke, romige schuimkraag beloven een zintuiglijke reis door de wereld van Belgische bierperfectie. Elke slok onthult hemelse smaken van fruitige esters, subtiele hopbitters en een vleugje kruiden. Duvel staat bekend om zijn evenwichtige karakter, waarbij de kenmerkende Belgische gist zorgt voor een complexe en verfrissende smaakervaring. 

Smaakvol blond bier

Een blond is een bier met een goudgele kleur. In principe is een blond bier van hoge gisting, blonde bieren van lage gisting worden pils of dort genoemd. De smaak van een blond bier is over het algemeen soepel. De lichte mouten hebben meestal niet zo'n uitgesproken smaak, zodat hop en gist de boventoon voeren. Met name Belgische blonde bieren kunnen door de gebruikte gisten een fruitig boeket hebben.

Brouwerij Duvel Moortgat 

Duvel wordt gemaakt in brouwerij Moortgat dat opgericht is in 1871 door Jan-Leonard Moortgat en zijn vrouw Maria de Bock. Oorspronkelijk kreeg het bier de naam Victory Ale. Schoenmaker Van De Wouver omschreef het bier als 'een echte Duvel". In 1923 werd het bier onder deze naam op de markt gebracht. De uitdagende naam van dit bier zette heel veel mensen aan het denken in het Katholiek Vlaanderen. De productie begon traag, maar in de jaren '70 kreeg het bier dankzij een sterke marketing strategie meer succes. Sindsdien is Duvel bier niet meer weg te denken.

Ontdek ook de overige bieren van Duvel.

Meer informatie
Soort Blond
Merk Duvel
Land België
Artikelnummer 20170826F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op