Een Whisky Cadeau? Shop nu

El Dorado 25YO 0,70LTR

(0 reviews)
El Dorado 25YO is een exclusieve rum, van buitengewone kwaliteit, heeft een gelimiteerde oplage, is uiterst zeldzaam en volstrekt uniek voor de rum industrie. De smaak is soepel en warm met subtiele tonen van karamel en zo goed als geen finish.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

El Dorado 25YO 0,70LTR

El Dorado 25YO is een exclusieve rum, van buitengewone kwaliteit, heeft een gelimiteerde oplage, is uiterst zeldzaam en volstrekt uniek voor de rum industrie. De smaak is soepel en warm met subtiele tonen van karamel en zo goed als geen finish. Geniet van de zeldzame weelde van El Dorado 25YO 0,70LTR. Een erfstuk van tijd en toewijding, verpakt in een fles die het hoogtepunt van de rumkunst vertegenwoordigt. 

Gerijpt tot Perfectie

El Dorado 25YO wordt gekoesterd voor zijn indrukwekkende rijping van maar liefst 25 jaar. Tijdens dit lange proces heeft de rum de kans gehad om te evolueren, waarbij het hout van de vaten harmonieus samensmelt met de diepe, complexe lagen van de rum. Deze rum onthult een symfonie van smaken die alleen te vinden is in de meest verfijnde distillaten. Verwacht tonen van rijke vanille, decadente karamel, subtiele kruiden en een vleugje exotisch fruit, die samen een onvergetelijke ervaring creëren.

Dark Rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. De rumproductie in Guyana dateert al van de 17e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm. El Dorado heeft deze lange traditie voortgezet en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige rum.El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. De leeftijd van de rum heeft invloed op de smaakprofielen, variërend van lichte en fruitige tonen tot diepere, rijkere smaken. Een kenmerkende eigenschap van El Dorado-rum is de rijping in eikenhouten vaten. Dit draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaken, evenals de karakteristieke kleur van de rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk El Dorado
Land Guyana
Artikelnummer 20170075
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op