Een Whisky Cadeau? Shop nu

El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged 0,70LTR

(0 reviews)
El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged is een geblende “Dark Rum”. Alle rums die zijn gebruikt, hebben minimaal vijf jaar gerijpt in eiken vaten. Deze amberkleurige rum heeft een levendig smakenpalet met tonen van kokos, fruit en karamel. In de afdronk komt een zachte tint van vanille naar voren.
minus plus
  • Koop 6 voor € 18,45
  • Koop 12 voor € 17,85
  • Koop 18 voor € 17,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado 5YO Cask Aged is een geblende “Dark Rum”. Alle rums die zijn gebruikt, hebben minimaal vijf jaar gerijpt in eiken vaten. Deze amberkleurige rum heeft een levendig smakenpalet met tonen van kokos, fruit en karamel. In de afdronk komt een zachte tint van vanille naar voren.

Guyanese trots van 5 jaar rijping

Deze rum is geworteld in de rijke rumtraditie van Guyana, waar suikerriet gedijt en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Gedurende vijf jaar heeft deze rum gerijpt in eikenhouten vaten, waar hij de tijd heeft gekregen om zijn karakter te ontwikkelen en smaken op te nemen. El Dorado 5 Years Old biedt een verleidelijk smaakprofiel met tonen van toffee, vanille en exotisch fruit. Het is een ware smaakexplosie in je mond.

Puur genieten van El Dorado Rum 5 Years old Cask Aged

Of je nu van plan bent om van deze rum te genieten in een cocktail of puur, hij voegt een vleugje tropische warmte toe aan elke slok. El Dorado 5 Years Old brengt de luxe van goed gerijpte rum binnen handbereik. Het is een uitnodiging om te proeven van de tropische geneugten.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. De rumproductie in Guyana dateert al van de 17e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm. El Dorado heeft deze lange traditie voortgezet en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige rum.El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. De leeftijd van de rum heeft invloed op de smaakprofielen, variërend van lichte en fruitige tonen tot diepere, rijkere smaken. Een kenmerkende eigenschap van El Dorado-rum is de rijping in eikenhouten vaten. Dit draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaken, evenals de karakteristieke kleur van de rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk El Dorado
Land Guyana
Artikelnummer 20170077G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op