Een Whisky Cadeau? Shop nu

El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged 0,70LTR

(0 reviews)
El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged is een blend van vier van de traditionele ‘Stills’ van Demerara Distillers. De rum is afkomstig uit Guyana en heeft een leeftijd van acht jaar. Deze El Dorado draagt aroma’s van karamel en tabak met zich mee. De smaak is zacht met hints van eikenhout en butterscotch.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,40
  • Koop 12 voor € 21,80
  • Koop 18 voor € 21,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado 8YO is een blend van vier van de traditionele ‘Stills’ van Demerara Distillers. De rum is afkomstig uit Guyana en heeft een leeftijd van acht jaar. Deze El Dorado draagt aroma’s van karamel en tabak met zich mee. De smaak is zacht met hints van eikenhout en butterscotch.

Acht Jaar Volmaaktheid

Het langdurige rijpingsproces van 8 jaar heeft deze rum de kans gegeven om complexe lagen van smaak te ontwikkelen, waardoor het een ware traktatie is voor fijnproevers. El Dorado 8 Years Old biedt een diepe en rijke smaakervaring, met tonen van karamel, toffee, en subtiele kruidigheid. Het is een elegante en evenwichtige rum. Deze rum is met trots geworteld in het Guyaanse rumerfgoed, waar suikerriet gedijt en de kunst van het distilleren tot in de perfectie is verfijnd.

Puur genieten van El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged

Of je nu van plan bent om van deze rum te genieten in een klassieke cocktail of gewoon puur, het voegt een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid. El Dorado 8 Years Old vertegenwoordigt de tijdloze kwaliteit en toewijding aan vakmanschap die kenmerkend is voor deze gerenommeerde distilleerderij.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. De rumproductie in Guyana dateert al van de 17e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm. El Dorado heeft deze lange traditie voortgezet en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige rum.El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. De leeftijd van de rum heeft invloed op de smaakprofielen, variërend van lichte en fruitige tonen tot diepere, rijkere smaken. Een kenmerkende eigenschap van El Dorado-rum is de rijping in eikenhouten vaten. Dit draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaken, evenals de karakteristieke kleur van de rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk El Dorado
Land Guyana
Artikelnummer 20170078G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op