Een Whisky Cadeau? Shop nu

ElPicu Red Berry 0,70LTR

(0 reviews)
ElPicu Red Berry is een heerlijke likorette met de sensationele smaak van zure rode bessen. TIP: Drink deze ElPicu Red Berry puur, met ijs, in de mix met frisdrank of in verschillende cocktails.
  • Koop 6 voor
    € 9,35
  • Koop 12 voor
    € 9,05
  • Koop 18 voor
    € 8,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

ElPicu Red Berry 0,70LTR

ElPicu Red Berry is een heerlijke likeur met de sensationele smaak van zure rode bessen. Het is zoet en zuur tegelijk en heerlijk op een zomerse avond. TIP: Drink deze ElPicu Red Berry puur, met ijs, in de mix met frisdrank of in verschillende cocktails. 

ElPicu Red Berry in de mix

ElPicu Red Berry is een veelzijdige likeur die vaak wordt gebruikt als ingrediënt in klassieke cocktails, zoals met cola of 7-up. Op zoek naar andere smaken? Kijk dan eens naar het aanbod van alle andere ElPicu likeuren

Hooghoudt maker van El Picu likeuren

ElPicu likeuren wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Hooghoudt. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis in het maken van hoogwaardige gedistilleerde dranken en likeuren en staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Hooghoudt, als producent van El Picu likeuren, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van gedistilleerde dranken. Het bedrijf hecht veel waarde aan het behoud van traditioneel vakmanschap en de selectie van hoogwaardige ingrediënten. Dit komt tot uiting in de kwaliteit en smaak van El Picu likeuren, die zowel kenners als liefhebbers van likeuren zal bekoren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Elpicu
Land Nederland
Artikelnummer 20171004F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op