Een Whisky Cadeau? Shop nu

Estaro Rum Bruin 0,70LTR

(0 reviews)
Estaro Rum Bruin is een geblende rum van zorgvuldig gekozen rum soorten van de beste kwaliteit. Deze rum heeft een Caraïbisch karakter. Een heerlijk aroma van tropische vruchten gaat gepaard met de volle, zachte smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,55
  • Koop 12 voor € 13,25
  • Koop 18 voor € 13,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Estaro Rum Bruin

Estaro Bruin is een geblende rum van zorgvuldig gekozen rum soorten van de beste kwaliteit. Deze rum heeft een Caraïbisch karakter. Een heerlijk aroma van tropische vruchten gaat gepaard met de volle, zachte smaak. Deze rum wordt gedistilleerd volgens traditioneel recept. Kortom, Estaro Rum Bruin is een ambachtelijke rum die met passie en aandacht voor detail wordt geproduceerd, wat resulteert in een drank met een onderscheidende smaak en persoonlijkheid. Het is een eerbetoon aan de kunst van het rum maken en een traktatie voor de zintuigen.

Rum voor fijnproevers

Estaro Rum Bruin is een heerlijke bruine rum met een rijke en karakteristieke smaak. Deze rum wordt gekenmerkt door zijn diepe amberkleur en complexe smaakprofiel. De rum heeft een zachte en warme afdronk, die de smaakpapillen verleidt en een blijvende indruk achterlaat. Het is een drank om langzaam van te genieten. Deze rum is bedoeld voor fijnproevers en liefhebbers van kwaliteitsdranken. De diepgang van de smaak maakt het tot een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een rum met karakter.

Estaro rum puur genieten

Deze rum kan op verschillende manieren worden genoten. Of je nu de voorkeur geeft aan puur drinken om de volle smaken te ervaren, over ijs om de smaken te verzachten, of in cocktails om een unieke twist toe te voegen, Estaro Rum Bruin biedt veelzijdigheid in de manier waarop je ervan kunt genieten. Op zoek naar witte rum? Probeer dan eens de Estaro Rum wit

Estaro rum

Estaro Rum is een blend van geselecteerde rums uit de Cariben, gekozen door een team van top bartenders. Estaro Rum wordt gedistilleerd volgens traditioneel recept. Het resultaat is een volle, zachte smaak met een subtiel aroma van tropische vruchten. Estaro Rum biedt een reeks rumvarianten, waaronder witte rum en bruine rum. Deze variëteit stelt consumenten in staat om te kiezen op basis van hun persoonlijke smaakvoorkeuren en de gewenste toepassing, zoals mixen in cocktails of puur genieten. Rum van een goede kwaliteit voor een goede prijs, in een fraaie verpakking. Maak ook kennis met de overige dranken van Estaro Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Estaro
Land Nederland
Artikelnummer 20170079G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op