Een Whisky Cadeau? Shop nu

Filliers Chocolate Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Filliers Chocolate Jenever is een ultieme combinatie van graanjenever, room en echte Belgische chocolade. Filliers Chocolate jenever is een nieuwe manier om chocolade te ontdekken en jezelf te verwennen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,40
  • Koop 12 voor € 14,10
  • Koop 18 voor € 13,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Chocolate Jenever 0,70LTR

Filliers Chocolate Jenever is een ultieme combinatie van graanjenever, room en echte Belgische chocolade. Filliers Chocolate jenever is een nieuwe manier om chocolade te ontdekken en jezelf te verwennen. Geniet van deze Belgische delicatesse in stijl!

Ontdek de hemelse smaak van Filliers Chocolate Jenever

Filliers Chocolate Jenever is een heerlijke Belgische likeur die de perfecte harmonie tussen jonge jenever en chocolade biedt. Deze combinatie van smaken is een hemelse traktatie voor degenen die van zowel sterke drank als chocolade houden. Of je het nu puur drinkt, mixt in cocktails of gebruikt om je favoriete desserts een vleugje luxe te geven, deze likeur zal je zeker betoveren met zijn rijke en fluweelzachte smaak.

De basis van Filliers Chocolate Jenever is traditionele Belgische graanjenever, die wordt gecombineerd met de intense en romige smaak van echte Belgische chocolade. Het resultaat is een verfijnde likeur met een zachte textuur en een smaak die doet denken aan heerlijke chocoladetruffels. De chocoladesmaak is niet overdreven zoet, waardoor het een volwassen en bevredigende keuze is voor fijnproevers.

Puur genieten van Filliers Chocolate Jenever

Deze likeur jenever kan puur worden genoten als een decadent digestief, maar het is ook een uitstekend ingrediënt voor cocktails en mixdrankjes. Probeer het in een Chocolate Martini of gebruik het als smaakmaker in desserts zoals chocolademousse of cake. TIP: Heerlijk als digestief, drink hem koud, puur of 'on the rocks'. 

Filliers

Filliers is een bekende distilleerderij in België en produceert een verscheidenheid aan likeuren en jenevers, waaronder deze heerlijke chocolate jenever. De Filliers-distilleerderij, opgericht in 1880 in Bachte-Maria-Leerne, België, is een plaats waar traditioneel meesterschap en moderne innovatie samenkomen om enkele van 's werelds meest verfijnde gedistilleerde dranken te creëren. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van hoogwaardige spirits, heeft Filliers Distillery een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van premium producten die wereldwijd worden gewaardeerd.

De distilleerderij staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De Filliers-familie heeft generaties lang het geheim van het distilleren doorgegeven, en dit erfgoed blijft levend en wel in de distilleerderij. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele vakmanschap vormen de kern van elke spirit die hier wordt geproduceerd. Maak ook kennis met de overige dranken van Filliers.

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170957F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op