Een Whisky Cadeau? Shop nu

Filliers Oude graanjenever 5 jaar 0,70LTR

(0 reviews)
Filliers Oude Graanjenever heeft 5 jaar lang gerijpt op Amerikaans eikenhouten vaten. Tijdens dit proces worden er jeneverbessen gedestilleerd, die later aan de gerijpte graanjenever wordt toegevoegd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,95
  • Koop 12 voor € 16,35
  • Koop 18 voor € 16,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Oude Graanjenever 5 jaar 0,70LTR

Filliers Oude Graanjenever heeft 5 jaar lang gerijpt op Amerikaans eikenhouten vaten. Tijdens dit proces worden er jeneverbessen gedestilleerd, die later aan de gerijpte graanjenever wordt toegevoegd.

Proef de Rijke Smaken van 5 jaar oude graanjenever

Filliers Oude Graanjenever 5 jaar is een verfijnde oude jenever die vijf jaar lang heeft gerijpt om een diep en complex smaakprofiel te ontwikkelen. Deze jenever is gemaakt met hoogwaardige graanalcohol en een zorgvuldig geselecteerde mix van kruiden en specerijen, wat resulteert in een rijke en karaktervolle drank. Het lange rijpingsproces in eikenhouten vaten zorgt voor een zachte en ronde smaak met tonen van vanille, karamel, hout en subtiele kruiden. De jenever heeft een uitgebalanceerde zoetheid en een aangename afdronk.

Puur genieten van Filliers oude Graanjenever 5 jaar

Filliers Oude Graanjenever 5 jaar is perfect om puur te genieten of als basis voor klassieke jenevercocktails. Het is een eerbetoon aan de traditionele ambacht van jeneverstoken en een smaakvolle keuze voor kenners van gedistilleerde dranken. Proef de geschiedenis en vakmanschap in elke slok.

Traditionele graanjenever

Graanjenever is een traditionele Nederlandse en Belgische sterke drank die wordt gemaakt door het distilleren van graan, meestal gerst, rogge of maïs. Het is een jenever (of genever) met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw en wordt beschouwd als een voorloper van moderne gin. Graanjenever wordt vaak puur gedronken, op kamertemperatuur of licht gekoeld. Het kan ook worden genoten in cocktails zoals de "kopstoot," waarbij het wordt geserveerd naast een glas bier.

Filliers

Filliers is een bekende distilleerderij in België en produceert een verscheidenheid aan likeuren en jenevers, waaronder deze heerlijke citroen jenever. De Filliers-distilleerderij, opgericht in 1880 in Bachte-Maria-Leerne, België, is een plaats waar traditioneel meesterschap en moderne innovatie samenkomen om enkele van 's werelds meest verfijnde gedistilleerde dranken te creëren. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van hoogwaardige spirits, heeft Filliers Distillery een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van premium producten die wereldwijd worden gewaardeerd.

De distilleerderij staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De Filliers-familie heeft generaties lang het geheim van het distilleren doorgegeven, en dit erfgoed blijft levend en wel in de distilleerderij. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele vakmanschap vormen de kern van elke spirit die hier wordt geproduceerd. Maak ook kennis met de overige dranken van Filliers.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170972G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op