Een Whisky Cadeau? Shop nu

Filliers Vanille Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Filliers Vanille Jenever is een nieuw soort binnen de Filliers familie, die erg groot aan het worden is. Deze variant heeft net als alle andere smaken graanjenever als basis, maar bij deze zijn er extracten van vanille toegevoegd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,20
  • Koop 12 voor € 13,90
  • Koop 18 voor € 13,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Filliers Vanille Jenever 0,70LTR

Ben je op zoek naar een drankje dat je smaakpapillen trakteert op een zijdezachte verwennerij? Filliers Vanille Jenever is het antwoord. Deze Belgische jenever creatie omarmt de smaak van vanille op een manier die je zintuigen zal betoveren.

Een Zoete Verleiding

Filliers Vanille Jenever is een nieuw soort binnen de Filliers familie, die erg groot aan het worden is. Deze variant heeft net als alle andere smaken graanjenever als basis, maar bij deze zijn er extracten van vanille toegevoegd. Filliers Vanille Jenever vangt de essentie van vanilleboonsoorten in een rijke, romige likeur. De zoete tonen van vanille worden perfect in balans gehouden door de jeneverbasis, wat resulteert in een smaakervaring die zowel verfijnd als verrukkelijk is. Het is als een dessert in een glas, klaar om je te trakteren op een zijdezachte verwennerij.

Eindeloze Genietmomenten met Filliers Vanille Jenever

Of je nu van een vleugje vanille in je koffie houdt, een decadent dessert wilt maken, of gewoon wilt nippen van deze heerlijke likeur, Filliers Vanille Jenever past perfect bij talloze genietmomenten. Het voegt een vleugje luxe toe aan cocktails en warme dranken, waardoor elk slokje een verfijnde traktatie is.

Filliers

Filliers is een bekende distilleerderij in België en produceert een verscheidenheid aan likeuren en jenevers, waaronder deze heerlijke vanille jenever. De Filliers-distilleerderij, opgericht in 1880 in Bachte-Maria-Leerne, België, is een plaats waar traditioneel meesterschap en moderne innovatie samenkomen om enkele van 's werelds meest verfijnde gedistilleerde dranken te creëren. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van hoogwaardige spirits, heeft Filliers Distillery een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van premium producten die wereldwijd worden gewaardeerd.

De distilleerderij staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De Filliers-familie heeft generaties lang het geheim van het distilleren doorgegeven, en dit erfgoed blijft levend en wel in de distilleerderij. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele vakmanschap vormen de kern van elke spirit die hier wordt geproduceerd. Maak ook kennis met de overige dranken van Filliers.

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Filliers
Land België
Artikelnummer 20170961F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op