Een Whisky Cadeau? Shop nu

Finlandia Cranberry 1LTR

(0 reviews)

De Finlandia Cranberry is gemaakt van het zuivere ijzeren bronwater en de beste gerst die gegroeid is in de langen en witte nachten van de Finse zomer. De Cranberry wodka heeft een schone, frisse smaak van verse veenbessen. Finlandia Cranberry is gemaakt van puur ijswater, de beste gerst onder de Midnight Sun met natuurlijke essenties van veenbessen.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Finlandia Cranberry 1LTR

De Finlandia Cranberry is gemaakt van het zuivere ijzeren bronwater en de beste gerst die gegroeid is in de langen en witte nachten van de Finse zomer. De Cranberry vodka heeft een schone, frisse smaak van verse veenbessen. Finlandia Cranberry is gemaakt van puur ijswater, de beste gerst onder de Midnight Sun met natuurlijke essenties van veenbessen. De Finlandia Cranberry is het juiste ingrediënt voor een verfrissende lange drank.

De frisse smaak van Scandinavië

Finlandia Cranberry is een heerlijke variatie op de klassieke Finlandia Vodka, die de frisse en fruitige smaak van cranberry toevoegt aan de pure en zuivere essentie van de Finse vodka. Deze vodka is een eerbetoon aan de overvloedige veengebieden en meren in Finland, waar wilde cranberry's in overvloed groeien.

Pure Finlandia Vodka met een vleugje cranberry

Finlandia Cranberry begint met de kenmerkende Finlandia Vodka, gemaakt van 100% premium wintergerst en puur bronwater uit de Fennoscandinavische bronnen. Aan deze pure flavoured vodka wordt vervolgens de smaak van sappige cranberry's toegevoegd. Het resultaat is een verfrissende en fruitige wodka met een perfecte balans tussen zoet en zuur. De smaak van Finlandia Cranberry is zacht, licht zoet en heeft een kenmerkende cranberry frisheid. Het is een veelzijdige drank die puur kan worden genoten, met ijs, of als basis voor diverse cocktails. De cranberry voegt een verrukkelijke dimensie toe aan klassieke vodka-drankjes.

Scandinavische trots met Finlandia

Finlandia is trots op zijn Scandinavische oorsprong en staat bekend om het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Met Finlandia Cranberry haal je een stukje Scandinavische trots in huis, verpakt in een elegante fles van 1 liter. Naast de Cranberry variant zijn er nog andere vodka's van Finlandia, wat dacht je van Lime of Grapefruit

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het hoge noorden en de puurheid van de Finse natuur. Deze vodka wordt geprezen om zijn compromisloze kwaliteit en het gebruik van de zuiverste ingrediënten. Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva, Finland. Deze regio wordt gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. 

Finlandia Vodka wordt gemaakt van 100% premium wintergerst, wat resulteert in een uitzonderlijk zachte en zuivere wodka. Het natuurlijke bronwater uit de diepe Fennoscandinavische bronnen draagt bij aan de frisse, schone smaak van deze wodka. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig productieproces maakt Finlandia tot een wodka van wereldklasse. De smaak van Finlandia Vodka wordt gekenmerkt door zijn puurheid. Deze vodka heeft een zachte en licht zoete smaak met een vleugje citrus, wat zorgt voor een verfrissende en aangename ervaring. De flessen van Finlandia Vodka zijn elegant vormgegeven en belichamen het Scandinavische design en de finesse. Het minimalistische ontwerp weerspiegelt de eenvoud en de puurheid waar Finlandia voor staat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170281G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op