Een Whisky Cadeau? Shop nu

Finlandia Nordic Berries 1LTR

(0 reviews)

De Finlandia Nordic Berries is gemaakt van helder bronwater. De vodka bestaat uit een combinatie van 6-korrelige gerst in combinatie met wilde bessen, moldebessen en bosbessen. Deze bessen bepalen de smaak van de vokda.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,35
  • Koop 12 voor € 19,70
  • Koop 18 voor € 19,40
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Finlandia Nordic Berries 1LTR

Finlandia Nordic Berries is een vodka die de smaken van de Noordelijke bossen en tuinen vastlegt. Het is een eerbetoon aan de wilde bessen die gedijen in de koele klimaten van Scandinavië. Deze vodka biedt een fruitige en verfrissende smaakervaring. De vodka heeft een alcoholpercentage van 37.5%. De hoofdingrediënten van deze heerlijke vodka zijn: tarwe, suiker en bosbessen. De vodka is een unieke combinatie van rijke zachtheid. 

Een boswandeling in elke slok

De smaak van Finlandia Nordic Berries is als een wandeling door een Noords bos. Het biedt zoete en licht zure tonen, evenwichtig door de natuurlijke zoetheid van de bessen. Deze flavoured vodka kan puur gedronken worden of gemixt in een verscheidenheid aan cocktails, waardoor je de frisheid van de Noordse natuur in je glas ervaart. De Finlandia Nordic Berries is gemaakt van helder bronwater. De Finse vodka bestaat uit een combinatie van 6-korrelige gerst in combinatie met wilde bessen, moldebessen en bosbessen. Deze bessen bepalen de smaak van de vokda. De basis van Finlandia Nordic Berries is de beroemde Finlandia Vodka, die wordt gemaakt van 100% premium wintergerst en het zuiverste bronwater uit de noordelijke bronnen. Deze kwaliteitsingrediënten vormen het perfecte canvas voor de smaak van wilde bosbessen, veenbessen en braambessen.

Scandinavische trots met Finlandia

Finlandia is trots op zijn Scandinavische oorsprong en staat bekend om het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Met Finlandia Nordic Berries haal je een stukje Scandinavische trots in huis, verpakt in een elegante fles van 1 liter. Naast de Nordic Berries variant zijn er nog andere vodka's van Finlandia, wat dacht je van Lime of Cranberry

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het hoge noorden en de puurheid van de Finse natuur. Deze vodka wordt geprezen om zijn compromisloze kwaliteit en het gebruik van de zuiverste ingrediënten. Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva, Finland. Deze regio wordt gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. 

Finlandia Vodka wordt gemaakt van 100% premium wintergerst, wat resulteert in een uitzonderlijk zachte en zuivere wodka. Het natuurlijke bronwater uit de diepe Fennoscandinavische bronnen draagt bij aan de frisse, schone smaak van deze wodka. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig productieproces maakt Finlandia tot een wodka van wereldklasse. De smaak van Finlandia Vodka wordt gekenmerkt door zijn puurheid. Deze vodka heeft een zachte en licht zoete smaak met een vleugje citrus, wat zorgt voor een verfrissende en aangename ervaring. De flessen van Finlandia Vodka zijn elegant vormgegeven en belichamen het Scandinavische design en de finesse. Het minimalistische ontwerp weerspiegelt de eenvoud en de puurheid waar Finlandia voor staat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Finlandia
Land Finland
Artikelnummer 20170285G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op