Een Whisky Cadeau? Shop nu

Fireman Likeur 0,70LTR

(0 reviews)
Fireman Likeur is een op wodka gebaseerde krachtige drank. De smaak is fris en verrassend door menthol, eucalyptus en diverse kruiden. Als pittige en kruidige drank is Fireman ijskoud geserveerd het lekkerst, ook on-the-rocks of in de mix met frisdrank is Fireman heerlijk!
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,80
  • Koop 12 voor € 17,20
  • Koop 18 voor € 16,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Fireman Likeur 0,70LTR

Fireman Likeur is een op vodka gebaseerde krachtige drank. De smaak is fris en verrassend door menthol, eucalyptus en diverse kruiden. Als pittige en kruidige Nederlandse likeur is Fireman ijskoud geserveerd het lekkerst, ook on-the-rocks of in de mix met frisdrank is Fireman heerlijk!

Fireman Likeur: intens genieten van pittige warmte

Fireman Likeur heeft doorgaans een kruidige en pittige smaak, die doet denken aan specerijen en pepers. Het kan een warm gevoel in de mond en keel achterlaten, vergelijkbaar met het gevoel van warmte na het consumeren van pittig voedsel. 

Fireman Shot

Fireman Likeur kan puur worden gedronken als een shot, maar het wordt ook vaak gebruikt in cocktails en mixdrankjes. Het kan een geweldige toevoeging zijn aan drankjes zoals Bloody Mary's en andere kruidige cocktails. Fireman Likeur is populair onder mensen die van sterke, pittige smaken houden. Het wordt vaak gewaardeerd om zijn vermogen om een drankje een extra kick te geven en om een warm gevoel van binnen te creëren. Ook wordt het vaak geschonken op feestjes. 

Flügel Nederland

Flügel Nederland is een bedrijf met een portfolio van 4 merken: Flügel, BoswandelingFireman en Rocketshot. De producten van Flügel Nederland staan bekend om het hoge feestgehalte. Proef en geniet van deze heerlijke likeuren! 

Meer informatie
Soort Mix
Merk Fireman
Land Nederland
Artikelnummer 20171035G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op