Een Whisky Cadeau? Shop nu

Francoli Grappa Nebbiolo 0,70LTR

(0 reviews)

De Francoli Grappa Nebbiolo is een heerlijke Grappa met geuren van intens rood fruit en kenmerken van salie en zoethout. De Grappa heeft fijne nuanceringen in de smaak. De drank heeft een lange en volhardende nasmaak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 21,40
  • Koop 12 voor € 20,80
  • Koop 18 voor € 20,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Francoli Grappa Nebbiolo

De Francoli Grappa Nebbiolo is een heerlijke Grappa met geuren van intens rood fruit en kenmerken van salie en zoethout. De Grappa heeft fijne nuanceringen in de smaak. De drank heeft een lange en volhardende nasmaak. Ervaar de verfijning van Italiaanse noblesse met Francoli Grappa Nebbiolo. Een eerbetoon aan de Nebbiolo-druif, verpakt in een fles die de traditie en elegantie van de Italiaanse distillatie belichaamt. Salute!

Nobele Nebbiolo-druiven

Francoli Grappa Nebbiolo wordt met zorg en toewijding vervaardigd uit de nobele Nebbiolo-druiven, een van de meest gerespecteerde druivensoorten in Italië. Deze keuze zorgt voor een unieke grappa met een distinctieve persoonlijkheid. Het distillatieproces van deze grappa is geavanceerd en ambachtelijk. De Nebbiolo-druiven ondergaan een zorgvuldige distillatie, waardoor de complexe aroma's en rijke smaken behouden blijven en samenkomen tot een harmonieuze symfonie. Francoli Grappa Nebbiolo onthult een complex aroma met tonen van rood fruit, florale nuances en subtiele kruidigheid. De verfijning van de Nebbiolo-druif komt tot uiting in elke slok, waardoor een ervaring ontstaat die de zintuigen prikkelt.

Uitstekend als Digestief

Geniet van het elegante smaakprofiel van deze grappa, met een perfecte balans tussen fruitigheid, kruidigheid en de subtiele invloeden van het distillatieproces. De afdronk is zacht en blijvend, waardoor je wordt uitgenodigd voor meer. Francoli Grappa Nebbiolo is uitstekend geschikt als digestief na een vorstelijke maaltijd. Het nodigt uit tot langzaam genieten en het waarderen van de verfijnde nuances die deze grappa te bieden heeft.

Francoli

Luigi Francoli is een Italiaans distillaat die inmiddels meerdere lekkere likeuren aanbiedt. Dit merk is afkomstig uit de regio Piemonte en wordt gemaakt van pure ingrediënten. In 1875 begon Louis William Francoli te experimenteren met distillaten op stills. Ondertussen is het een groot familiebedrijf geworden. In 2006 werden zij deelnemer van het project "Zero Impact". Een initiatief die het belang voor de natuur en milieu voorop stelt. Ieder ingrediënt wordt dan ook met zorg geproduceerd en verwerkt. Tevens doet het bedrijf mee aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot. Door het gebruik van plantaardige brandstoffen bij het verwarmen tijdens het distillatieproces. 

Ontdek ook de overige dranken van Francoli.

Meer informatie
Soort Vodka likeur
Merk Francoli
Land Italië
Artikelnummer 20170499F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op