Een Whisky Cadeau? Shop nu

Francoli Grappa Riserva 5 Anni 0,70LTR

(0 reviews)

De Francoli Grappa Riserva 5 Anni is een overheerlijke Grappa die goudkleurig is van kleur met amberkleurige tinten. Het is een helder Grappa. De Grappa heeft een intense en fascinerende smaak met een zweem van vanille, rozijn, geroosterde noot en broodkorst. De lichte wrangheid is te wijten aan de lange lagering in hout. De Grappa heeft een stugge afdronk. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 24,80
  • Koop 12 voor € 24,20
  • Koop 18 voor € 23,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Francoli Grappa Riserva 5 Anni

De Francoli Grappa Riserva 5 Anni is een overheerlijke Grappa die goudkleurig is van kleur met amberkleurige tinten. Het is een helder Grappa. De Grappa heeft een intense en fascinerende smaak met een zweem van vanille, rozijn, geroosterde noot en broodkorst. De lichte wrangheid is te wijten aan de lange lagering in hout. De Grappa heeft een stugge afdronk. De afdronk van deze grappa is langdurig en complex. De smaken blijven dansen op de tong en ontvouwen zich geleidelijk, waardoor een blijvende indruk ontstaat die de diepte van de rijping weerspiegelt.

Vijf Jaar van Verfijning

Francoli Grappa Riserva 5 Anni heeft gedurende vijf jaar in zorgvuldig geselecteerde vaten gerust. Deze uitgebreide rijpingsperiode heeft de grappa de tijd gegeven om diepte, complexiteit en een volmaakte balans te ontwikkelen. De grappa is vervaardigd met de grootste zorg en toewijding uit nobele druivensoorten. De selectie van hoogwaardige druiven draagt bij aan de sublieme kwaliteit en unieke smaakprofiel van deze Riserva. Francoli Grappa Riserva 5 Anni biedt een volle en rijke smaakervaring. Verwacht gelaagde tonen van rijpe vruchten, subtiele kruidigheid en een vleugje hout die samenkomen in een weelderig palet van smaken.

Perfect voor Fijnproevers

Francoli Grappa Riserva 5 Anni is de perfecte keuze voor fijnproevers die streven naar een spirit van uitzonderlijke kwaliteit. Geniet ervan puur, op kamertemperatuur geserveerd, om de volledige pracht van de vijfjarige rijping te waarderen.

Francoli

Luigi Francoli is een Italiaans distillaat die inmiddels meerdere lekkere likeuren aanbiedt. Dit merk is afkomstig uit de regio Piemonte en wordt gemaakt van pure ingrediënten. In 1875 begon Louis William Francoli te experimenteren met distillaten op stills. Ondertussen is het een groot familiebedrijf geworden. In 2006 werden zij deelnemer van het project "Zero Impact". Een initiatief die het belang voor de natuur en milieu voorop stelt. Ieder ingrediënt wordt dan ook met zorg geproduceerd en verwerkt. Tevens doet het bedrijf mee aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot. Door het gebruik van plantaardige brandstoffen bij het verwarmen tijdens het distillatieproces. 

Ontdek ook de overige dranken van Francoli.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Francoli
Land Italië
Artikelnummer 20170502F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op