Een Whisky Cadeau? Shop nu

GMG London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
GMG London Dry Gin wordt gemaakt van de jeneverbes. Daarnaast worden er voor deze frisse gin natuurlijke kruiden en specerijen gebruikt. GMG London Dry Gin heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,15
  • Koop 12 voor € 10,85
  • Koop 18 voor € 10,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

GMG London Dry Gin

GMG London Dry Gin wordt gemaakt van de jeneverbes. Daarnaast worden er voor deze frisse gin natuurlijke kruiden en specerijen gebruikt. GMG London Dry Gin heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. GMG London Dry Gin is een eerbetoon aan de rijke gintraditie van Londen, en het brengt die erfenis tot leven met elke slok. Als je op zoek bent naar een tijdloze ginervaring, is GMG London Dry Gin zeker het proberen waard.

De perfecte Gin voor kenners

GMG London Dry Gin wordt gedistilleerd met een uitgebalanceerde selectie van botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel en citroenschil. Dit resulteert in een complexe smaak met florale en kruidige tonen. Deze gin volgt de traditionele London Dry-stijl, wat betekent dat er geen kunstmatige smaakstoffen of suikers worden toegevoegd. Alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, wat zorgt voor een pure en eerlijke gin.

GMG Gin puur of in de mix

GMG London Dry Gin is een veelzijdige gin die zich leent voor diverse cocktails en mixdranken. Of je nu kiest voor een verfrissende gin-tonic, een klassieke martini of je eigen unieke creatie, deze gin is een uitstekende keuze. Uiteraard kun je ook puur genieten van de heerlijke frisse gin

GMG Gin

Hoewel GMG London Dry Gin zijn oorsprong in Duitsland heeft, is het doordrenkt met de geest en traditie van de beroemde Londense ginproductie. Dit eerbetoon aan het vakmanschap van Londen heeft GMG London Dry Gin tot een gewaardeerde klassieker gemaakt voor ginliefhebbers wereldwijd. GMG Gin wordt vervaardigd in Duitsland, waar het vakmanschap en de aandacht voor detail centraal staan. De Duitse precisie komt tot uiting in de kwaliteit en consistentie van elke fles GMG Gin. De inspiratie voor GMG London Dry Gin komt rechtstreeks uit Londen, de bakermat van de traditionele ginproductie. De smaak en de productiemethode van deze gin weerspiegelen de authenticiteit van de Londense gintraditie.

Maak ook kennis met de overige dranken van GMG Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Gmg
Land Duitsland
Artikelnummer 20170170F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op