Een Whisky Cadeau? Shop nu

Gordon's London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Gordon's London Dry Gin bestaat vanaf 1769 en is opgericht door de heer Alexander Gordon. Hij wou heel graag een goede gin maken. De gin moest zo goed worden dat het de familienaam kon dragen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,40
  • Koop 12 voor € 14,10
  • Koop 18 voor € 13,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gordon’s London Dry Gin

De Gordons Gin is de beste verkochte London Dry Gin. Of je nu een kenner van klassieke cocktails bent of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsgin om van te genieten, Gordon's London Dry Gin is een uitstekende keuze. Het vormt de basis voor vele heerlijke drankjes en blijft een essentieel onderdeel van de wereld van gedistilleerde dranken.

Iconische London Gin

Gordon's London Dry Gin is een klassieke gin die al generaties lang gewaardeerd wordt. Deze gin bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals (kruiden en specerijen), waaronder jeneverbessen, koriander, engelwortel en citroenschil. De combinatie van deze botanicals geeft Gordon's zijn karakteristieke smaakprofiel. Gordon's London Dry Gin wordt gekenmerkt door een uitgesproken jeneverbesaroma, gecombineerd met kruidige en citrusachtige tonen. Het heeft een droge, schone en verfrissende smaak, wat het ideaal maakt voor het bereiden van klassieke cocktails zoals de Gin & Tonic.

Gordon's is een voorbeeld van een London Dry Gin, wat betekent dat het voldoet aan bepaalde normen en voorschriften die de kwaliteit en smaak van de gin waarborgen. Het is gedistilleerd met natuurlijke ingrediënten en heeft een uitgesproken droge smaak.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Gordon's Gin je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Gordon’s Gin

Gordon's Gin werd opgericht in 1769 door Alexander Gordon in Londen, Engeland. Dit maakt het een van de oudste ginproducenten ter wereld. Gordon's Gin wordt gemaakt met behulp van een traditionele methode voor het distilleren van gin. De gebruikte botanicals, waaronder jeneverbessen, koriander, engelwortel en citrusvruchten, worden gedestilleerd om de kenmerkende smaken te extraheren. Na distillatie wordt de gin gemengd met puur bronwater, wat bijdraagt aan de verfijnde smaak. Vandaag de dag is Gordon's 's werelds nummer één bestverkochte Gin. Gorden Gin won vier Royal Warrants en daarnaast een indrukwekkende selectie van internationale gin prijzen. Al vele jaren wordt Gordon Gin over de hele wereld geëxporteerd en heeft het vandaag de dag de status van werelds favoriete Gin verdiend.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gordon's Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Gordon's
Land Schotland
Artikelnummer 20170171G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op