Een Whisky Cadeau? Shop nu

Gorter Vieux 1LTR

(0 reviews)
Gorter Vieux heeft een volle smaak met klasse en een robuuste uitstraling die de Vieux karakter geven. De smaak is erg gewild in de mix. Het zoetje dat er in terug te vinden is, is zacht en niet overheersend!
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,95
  • Koop 12 voor € 15,35
  • Koop 18 voor € 15,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gorter Vieux 1LTR

Gorter Vieux, gepresenteerd in een royale 1-liter fles, is een verfijnde Nederlandse Vieux die uitblinkt in zachtheid en elegantie. Gedistilleerd met zorg en vakmanschap, belichaamt deze Vieux de traditionele Nederlandse drankcultuur met een eigentijdse twist. Het zoetje dat er in terug te vinden is, is zacht en niet overheersend! 

Nederlandse Vieux met Zachte Elegantie

Gorter Vieux ondergaat een zorgvuldig ambachtelijk distillatieproces, waarbij hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt om een evenwichtige en elegante drank te creëren. De fijne nuances van deze Vieux zijn het resultaat van traditioneel vakmanschap. De Vieux onderscheidt zich door zijn zachte en volle smaakprofiel. Verwacht een harmonieuze balans van moutwijn, lichte kruiden en subtiele vanilletonen die samen een elegante en aangename ervaring bieden. De afdronk van Gorter Vieux is delicaat en verfijnd. De subtiele smaaktonen blijven langdurig aanwezig, waardoor een blijvende indruk ontstaat die uitnodigt tot nog een slok.

Gorter Vieux in de mix

Deze Gorter Vieux is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Of het nu puur is, met ijsblokjes voor een verfrissende twist, of als basis voor klassieke cocktails, Gorter Vieux voegt een vleugje Nederlandse elegantie toe aan elke gelegenheid.

Smaakvolle kenmerken Vieux

Vieux staat bekend om zijn onderscheidende kenmerken. De drank heeft een diepe, gouden kleur, die vaak wordt verkregen door het gebruik van karamel om de visuele aantrekkingskracht te vergroten. De smaak is een harmonieuze balans tussen zoetheid en kruidigheid, met een subtiele complexiteit die voortkomt uit de combinatie van kruiden en specerijen. Vieux is opvallend zacht en heeft een aangename textuur die moeiteloos over de tong glijdt.

Gorter

Gorter uit Schiedam bestaat sinds 1816. Gorter is een goed alternatief met zeer goede kwaliteit, tegen en scherpe prijs. Gorter is een paraplumerk voor diverse spirits, waaronder Beerenburg, Gebeide Jonge Jenever, Inmaakbrandewijn, Jonge Jenever, Oude Genever, Vieux, Wodka, Maltky, Likeuren en Triple Sec. Ontdek ook de overige dranken van Gorter.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Gorter
Land Nederland
Artikelnummer 20170917F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op