Een Whisky Cadeau? Shop nu

Gosling's Black Seal Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Gosling’s Black Seal Rum is een rum die afkomstig is uit Bermuda. Deze “Dark Rum” heeft een mooie bruine kleur met een prachtige rode gloed er doorheen. De smaak bevat tonen van suikerriet, karamel, vanille en houtskool. Aroma’s van kruiden, bourbon en melasse gaan goed samen met deze smaak. Een zoete afdronk maakt deze rum helemaal af.

  • Koop 6 voor
    € 23,70
  • Koop 12 voor
    € 23,10
  • Koop 18 voor
    € 22,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Goslings Black Seal Rum 0,70LTR

Gosling’s Black Seal Rum is een “Dark Rum”. Deze rum is afkomstig uit Bermuda. Deze heerlijke rum is de laatste jaren steeds populairder geworden. Verschillende kenners en experts zijn het erover eens dat dit een rum van zeer hoge kwaliteit is. Aroma’s van bourbon, melasse en kruiden komen duidelijk naar voren. In de smaak van deze heerlijk geurende rum, komen tonen van houtskool, suikerriet, vanille en karamel goed tot hun recht. Hierop volgt een zoete afdronk, die je een warm gevoel geeft. 

Diepgaande Duik in Bermudiaanse Rijpheid

Goslings Black Seal Rum, gehuld in een karakteristieke 0,70-liter fles, belichaamt de rijke erfenis van Bermudiaanse rum. Deze premium rum, met de naam "Black Seal" als eerbetoon aan het zwarte waszegel dat vroeger op de vaten werd gebruikt, biedt een diepgaande duik in complexe en volwassen smaken. Goslings Black Seal Rum ondergaat een robuust rijpingsproces dat de rijke smaaklagen onthult. Met een blend van pot- en columnstills ontstaat een complexe en evenwichtige rum die de essentie van traditioneel vakmanschap vastlegt. Verwacht diepe, donkere tonen van karamel, vanille en gekarameliseerde suiker die het gehemelte omarmen. De complexiteit van deze rum wordt versterkt door hints van kruiden en een subtiele houtachtige afdronk.

Perfect voor Sippin' en Mixin'

Goslings Black Seal Rum nodigt uit tot zowel puur genieten als het mixen in klassieke cocktails. Of je nu verlangt naar een mojito met een twist of een elegante rum-sipper, deze rum past zich moeiteloos aan aan verschillende drankbelevingen. Als een iconisch deel van het Bermudiaanse erfgoed, belichaamt Goslings Black Seal Rum de geest en trots van deze Caribische eilandengroep, waardoor elke druppel een reis is naar de zonovergoten stranden en rijke geschiedenis.

Gosling's Rum 

Het verhaal van Gosling’s rum begint wanneer in 1806 James Gosling onderweg naar Amerika, met aan boord 10.000 pond aan goederen vanwege zeer slecht weer moet aanmonsteren bij de dichtstbijzijnde haven in Bermuda. Eenmaal daar kan hij niet meer wegkomen en zet dus maar een winkel op St. Georges’s. Pas in 1824 gaat hij terug naar Engeland. Daar gaat hij de rum verkopen die hij mee heeft gebracht uit Bermuda. Deze was gebotteld in oude Champagne flessen. En om de kosten zo laag mogelijk te houden, werd deze afgesloten door ze in zwarte wax te dopen. Zo ontstond dit merk 'Black Seal rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gostling's Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Gosling's
Land Bermuda
Artikelnummer 20170084G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op