Een Whisky Cadeau? Shop nu

Gouden Carolus Cuvee Keizer Rood 0,75LTR

(0 reviews)
Gouden Carolus Cuvee Keizer Rood is zwaar blond bier. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gouden Carolus Cuvee Keizer Rood 0,75LTR

Gouden Carolus Cuvee Keizer Rood  is zwaar blond bier. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd. 

Gouden Carolus 

In het begin van de 15e eeuw was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk "Krankenhuis" gesitueerd op de huidige site van de brouwerij, waarvan nog enkele gebouwen dateren uit de 15e en 16e eeuw. In 1471 beslist Karel de Stoute dat het bier gebrouwen voor het Krankenhuis “voor de begijnen en hunne officieren" vrij is van accijnzen en belastingen.In 1872 koopt de familie Van Breedam de brouwerij en bouwt een moderne brouwerij met stoomketel. In 1990 neemt Charles Leclef, 5e generatie, de brouwerij over en worden belangrijke investeringen gedaan. Ondertussen heeft de brouwerij internationale bekendheid en wordt er naar meer dan 30 landen geëxporteerd.

Meer informatie
Soort Donker
Merk Gouden Carolus
Land België
Artikelnummer 20170831
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op