Een Whisky Cadeau? Shop nu

Grappa Julia Invecchiata 0,70LTR

(0 reviews)

De Grappa Julia Invecchiata is een heerlijke zacht gele Italiaanse Grappa. Door de lange rijpingen op diverse houten vaten proeft u naast de heerlijke kaneel en vanille. De houterige en diep fruitige smaak van deze wodka. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40 %, de flesinhoud is 0,7 liter. 

  • Koop 6 voor
    € 18,50
  • Koop 12 voor
    € 17,90
  • Koop 18 voor
    € 17,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Grappa Julia Invecchiata 0,70 LTR 

Grappa Julia Invecchiata, gepresenteerd in een elegante 0,70-liter fles, is een meesterlijke creatie die een verfijnde ode brengt aan de wereld van gerijpte Italiaanse grappa. Met zorg en toewijding vervaardigd, belichaamt deze grappa de kunst van het distilleren in combinatie met een subliem rijpingsproces.

Verfijnde Ode aan Gerijpte Italiaanse Grappa

Grappa Julia Invecchiata wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde druivenpitten, een essentieel element dat bijdraagt aan de complexiteit en diepgang van deze gerijpte grappa. De grappa ondergaat een langdurige rijping in eikenhouten vaten, waarbij de rijke aroma's en smaken van het hout worden opgenomen. Dit resulteert in een zachte en evenwichtige grappa met subtiele houttonen. Verwacht een complex smaakprofiel dat de zoete tonen van rijp fruit combineert met de warme kruidigheid van eikenhout. De delicate balans tussen deze elementen creëert een uitzonderlijke en verfijnde smaakervaring.

Perfect voor Sippen

Grappa Julia Invecchiata nodigt uit tot langzaam sippen, waarbij elke slok de complexiteit en het vakmanschap onthult. Serveer het in een tulpglas bij kamertemperatuur om ten volle van de aroma's te genieten. Laat Grappa Julia Invecchiata je meenemen op een smaakvolle reis door de gerijpte pracht van Italiaanse grappa. Een eerbetoon aan traditie en vakmanschap, verpakt in een fles die de verfijnde essentie van deze drank belichaamt. Salute!

Italiaanse Grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde alcoholische drank, die oorspronkelijk vervaardigd werd uit distillatie van de restanten van de druiven na de wijnbereiding, dat wil zeggen de vellen en de zaden. Oorspronkelijk was het een manier om de overtollige trosdruiven niet te hoeven weggooien aan het einde van het seizoen. Tegenwoordig zijn er echter veel stokerijen die alleen Grappa maken en waarbij de kwaliteit van Grappa voorop staat. Om de drank zachter en zoeter te maken worden soms fruitsiropen, kruiden of zelfs truffel aan grappa toegevoegd.

Meer informatie
Soort Grappa
Merk Julia
Land Italië
Artikelnummer 20170534G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op