Een Whisky Cadeau? Shop nu

Grey Goose Vodka 1,5LTR

(0 reviews)
In de beroemde cognacstreek in Frankrijk wordt deze Grey Goose Vodka gemaakt. De vodka wordt gemaakt met een bijzondere visie en veel kennis van cognac uit de omgeving.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Grey Goose vodka 1,5LTR

In de beroemde cognacstreek in Frankrijk wordt deze Grey Goose Vodka gemaakt. De wodka wordt gemaakt met een bijzondere visie en veel kennis van cognac uit de omgeving. Deze Grey Goose is goed puur te drinken met eventueel een beetje ijs, maar deze vodka past ook perfect als ingrediënt in een lekkere cocktail.

Groots genieten van Grey Goos Vodka met 1,5 literfles

Grey Goose Vodka is beschikbaar in een groot formaat, wat overeenkomt met 1,5 liter. Dit is een populaire keuze voor mensen die graag wat meer van deze premium vodka in huis willen halen. Grey Goose Vodka staat bekend om zijn hoge kwaliteit en wordt vaak gebruikt bij het maken van cocktails en drankjes. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke Martini, een verfrissende Moscow Mule of een eenvoudige Vodka Tonic, Grey Goose is de perfecte metgezel. Deze veelzijdige vodka kan puur worden gedronken om de subtiele smaken te waarderen of als basis voor je favoriete cocktails dienen.

Grey Goose productie

De Premium Vodka wordt vervaardigd met 100% natuur zuiver bronwater en granen uit Picardië. Er wordt gebruik gemaakt van een modern filtersysteem van koper, dit zorgt ervoor dat onzuiverheden uit het product worden gehaald en dat de Vodka zacht is van smaak. De heerlijke smaken komen naar boven en kunnen het beste omschreven worden als fris en zoet. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 4,5 liter biedt Grey Goose  Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Grey Goose

Grey Goose Vodka is een Franse Vodka die wordt geproduceerd met kennis van zaken. Deze Vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd, wat zorgt voor een unieke zachte smaakbeleving. Ze danken die kennis van het distilleren aan verschillende grote cognac distilleerderijen. Onder de Vodka's is Grey Goose een heus statussymbool. Er wordt tijdens het proces gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige kwaliteitsingrediënten en wordt er naar eigen zeggen sinds 1997 "premium" Vodka gecreëerd met een ongeëvenaarde kwaliteit. Het hoofddoel van Grey Goose is het produceren van een luxe Vodka die een verfijnder smaak en zachtheid heeft dan andere merken.

Maak ook kennis met de overige vodka's van Grey Goose.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Grey Goose
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170296G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op