Een Whisky Cadeau? Shop nu

Half Hitch Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Half Hitch Gin is een unieke Gin van botanische producten. De gin is gemaakt door een innovatief productietechniek. De Gin is uniek qua uiterlijk en smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 33,90
  • Koop 12 voor € 33,30
  • Koop 18 voor € 32,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Half Hitch Gin 0,70LTR

Half Hitch Gin is een unieke Gin van botanische producten. De gin is gemaakt door een innovatief productietechniek. De Engelse Gin is uniek qua uiterlijk en smaak. Half Hitch heeft zijn onderscheidende kleur en smaak te danken aan de unieke combinatie van ingrediënten en productieprocessen, met name het gebruik van tincturen. Op de neus ontdekt u aromatische noten van citrus, gevolgd door pittig, vers gebakken peper en jeneverbes. Op het gehemelte proeft u noten tinten van zoete sinaasappel, nootmuskaat en rijke zwarte thee voor een lange afdronk.

Londen in Elke Druppel: Lokale Authenticiteit

Half Hitch Gin ademt de lokale authenticiteit van Londen in elke druppel. De botanicals worden zorgvuldig geselecteerd om de energie en diversiteit van deze bruisende stad te weerspiegelen. De gin onderscheidt zich door zijn unieke mix van botanicals. Verwacht opvallende tonen, waaronder de klassieke jeneverbes gecombineerd met intrigerende toevoegingen die een onvergetelijke smaakervaring creëren. Elke botanical wordt met de hand geplukt en bereid, getuigend van ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor detail. Dit proces resulteert in een gin die doordrenkt is met de essentie van zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Half Hitch Gin puur of in de mix

Het aromatische profiel van Half Hitch Gin is gedurfd en levendig. De smaaknoten variëren van kruidig en citrusachtig tot florale tonen, waardoor elke slok een ontdekkingsreis wordt. Half Hitch Gin is een inspiratiebron voor mixologists die op zoek zijn naar creatieve mogelijkheden. Experimenteer met klassieke gin-tonics of ontwikkel je eigen eigentijdse gincreaties. Deze gin is niet alleen een drank, maar een ervaring die de zintuigen prikkelt. 

Half Hitch 

Terwijl de voormalige distilleerderij van Half Hitch gin en de magazijngebouwen nog steeds bestaan, zijn ze sindsdien van gebruik veranderd en zijn degenen die over de omliggende straatstenen lopen, niet op de hoogte van de geschiedenis ervan. Vijftig jaar nadat Camden Lock de laatste gin-productie had achtergelaten, is deze industriële glorie in het verleden opgegraven en nieuw leven ingeblazen. Maak ook kennis met de overige dranken van Half Hitch

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Half Hitch
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170177F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op