Een Whisky Cadeau? Shop nu

Hartevelt Citroen Brandewijn 1LTR

(0 reviews)
Hartevelt Citroen Brandewijn lijkt op citroenjenever maar is veel zoeter van smaak. Deze Hartevelt Citroen Brandewijn wordt gemaakt van citroenschillen en kruiden, daardoor is die zoeter dan een jenever.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,05
  • Koop 12 voor € 12,75
  • Koop 18 voor € 12,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hartevelt Citroen Brandewijn 1LTR

Hartevelt Citroen Brandewijn lijkt op citroenjenever maar is veel zoeter van smaak. Deze Hartevelt Citroen Brandewijn wordt gemaakt van citroenschillen en kruiden, daardoor is die zoeter dan een jenever. De royale 1-literfles van Hartevelt Citroen Brandewijn zorgt voor voldoende ruimte om te genieten van deze verfrissende drank. Het etiket weerspiegelt de traditie en kwaliteit van het merk Hartevelt. Hartevelt Citroen Brandewijn heeft als basis de traditionele Nederlandse brandewijn, wat zorgt voor een authentieke ervaring. De basis van deze drank wordt verrijkt met een vleugje zonnige citroensmaak.

Puur of in Mixdranken: Veelzijdig Genieten

Hartevelt Citroen Brandewijn kan zowel puur worden genoten als worden gebruikt als ingrediënt in mixdranken. Probeer het in combinatie met tonic, soda, of als basis voor zomerse cocktails voor een extra dimensie van verfrissing. Met zijn zonnige citroensmaak brengt Hartevelt Citroen Brandewijn een stukje zomerse sfeer naar elke gelegenheid. Het is een uitnodiging om de zon in huis te halen, ongeacht het seizoen.

Smaakvolle kenmerken Citroen brandewijn

Citroenbrandewijn heeft een heldere, citroenachtige smaak die een aanvulling vormt op de rijke smaak van de brandewijn. De toegevoegde citroensmaak kan variëren, van subtiel en verfijnd tot intens en levendig. Door de citrusachtige frisheid is citroenbrandewijn vooral populair in de zomer. Het kan de basis vormen voor lichte en verkwikkende drankjes die perfect zijn voor warme dagen.

Hartevelt

Hartevelt Distilleerderij heeft inderdaad historische wortels in Leiden, Nederland. De distilleerderij werd in 1734 opgericht door Simon Rutte in Leiden. Sindsdien heeft het bedrijf een rijke geschiedenis van het produceren van gedistilleerde dranken, waaronder jenevers en likeuren. Ontdek ook de overige dranken van Hartevelt.

Meer informatie
Soort Brandewijn
Merk Hartevelt
Land Nederland
Artikelnummer 20171068F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op