Een Whisky Cadeau? Shop nu

Hartevelt Citroen Jenever 1LTR

(0 reviews)
Hartevelt Citroen Jenever is een lekkere frisse jenever die op citroenschillen worden getrokken. Hierdoor neemt de drank de kleur van de citroen over en krijgt de drank een licht zoete smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,35
  • Koop 12 voor € 14,75
  • Koop 18 voor € 14,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hartevelt Citroen Jenever 1LTR

Hartevelt Citroen Jenever is een lekkere frisse jenever die op citroenschillen worden getrokken. Hierdoor neemt de drank de kleur van de citroen over en krijgt de drank een licht zoete smaak. Hartevelt Citroen Jenever biedt een perfecte balans tussen de robuuste smaak van jenever en de verfrissende citrusnoten. De fruitige harmonie maakt het een veelzijdige keuze voor diverse drinkmomenten.

Een Fruitige Twist op Nederlandse Jenever

Hartevelt Citroen Jenever, gepresenteerd in een royale 1-literfles, voegt een fruitige twist toe aan de traditionele Nederlandse jenever. Met de verkwikkende smaak van citroen biedt deze jenever een harmonieuze combinatie van kruidige jenevernoten en frisse citrusaccenten. De toevoeging van levendige citroensmaak geeft deze jenever een frisse en aromatische dimensie. Geniet van de heldere citrusnoten die samensmelten met de karakteristieke kruidigheid van jenever.

Puur of in Cocktails: Veelzijdige Toepassingen

Of je nu de voorkeur geeft aan puur genieten of het mixen van cocktails, Hartevelt Citroen Jenever biedt veelzijdige toepassingen. Probeer het in klassieke jenevercocktails of geef je eigen draai aan verfrissende mixdranken.

Smaakvolle kenmerken van Fruitjenever

Wat fruitjenever echt onderscheidt, zijn de smaak en het aroma. Het is een explosie van fruitige genoegens in elke slok. De smaak is helder en fruitig, met de specifieke smaak van de gebruikte vruchten prominent aanwezig. Of het nu de sappige zoetheid van appels, de subtiele peerachtige tonen, de rijke kersensmaak of andere fruitige variaties zijn, fruitjenever biedt een breed scala aan smaken om van te genieten. De geur van fruitjenever is even betoverend. 

Hartevelt

Hartevelt Distilleerderij heeft inderdaad historische wortels in Leiden, Nederland. De distilleerderij werd in 1734 opgericht door Simon Rutte in Leiden. Sindsdien heeft het bedrijf een rijke geschiedenis van het produceren van gedistilleerde dranken, waaronder jenevers en likeuren. Ontdek ook de overige dranken van Hartevelt.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Hartevelt
Land Nederland
Artikelnummer 20170991G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op