Een Whisky Cadeau? Shop nu

Hasselt Kaffe Smeets 0,70LTR

(0 reviews)

Hasselt Kaffe Smeets is een heerlijke koffielikeur die gemaakt is op basis van graanjenever en 100% natuurlijke koffie extracten. Deze heerlijke warme drank is mogelijk op ieder ogenblik van de dag. Daarnaast is het heerlijk als opkikker!

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,25
  • Koop 12 voor € 12,95
  • Koop 18 voor € 12,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hasselt Kaffe Smeets 0,70LTR

De Hasselt Kaffe Smeets (voorheen Hasselt Kaffe Fryns) is een heerlijke koffielikeur die gemaakt is op basis van graanjenever en 100% natuurlijke koffie extracten. Hasselt Kaffe Smeets wordt geproduceerd met respect voor de Belgische koffietraditie. Het belichaamt de passie voor ambacht en de rijke smaken die België te bieden heeft.

Hasselt Kaffe Smeets, een heerlijke opkikker!

Hasselt Kaffe Smeets kan puur worden genoten als digestief, maar leent zich ook uitstekend voor het verrijken van koffiecocktails. Probeer het toe te voegen aan een Irish Coffee of een eigen creatie voor een extra dimensie. Of warm deze heerlijke koffielikeur op tot ongeveer 60 graden Celsius. De Hasselt Kaffe Smeets is lekker met een vleugje slagroom. De likeur bestaat uit water, alcohol, suiker en de beste koffie-extracten. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditionele productiemethoden biedt Hasselt Kaffe Smeets een kwaliteit die de Belgische drankencultuur vertegenwoordigt. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Hasselt Kaffe Smeets je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Smaakvolle koffielikeur

In de wereld van gedistilleerde dranken is koffielikeur als een smaakvolle symfonie van koffie en zoetheid. Het is een drank die bekend staat om zijn onmiskenbare kenmerken en diepgewortelde populariteit onder koffieliefhebbers en cocktailgenieters. Het meest opvallende kenmerk van koffielikeur is natuurlijk de diepe en verleidelijke koffiesmaak. Deze likeur wordt gemaakt met behulp van hoogwaardige koffiebonen die zorgvuldig worden geselecteerd en geroosterd om hun rijke smaken naar voren te brengen. Het resultaat is een onmiskenbare koffiearoma en -smaak die zowel opwindend als vertrouwd is. 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Hasselt
Land België
Artikelnummer 20170523F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op