Een Whisky Cadeau? Shop nu

Hasselt Kaffe Smeets 1 Liter

(0 reviews)
De Hasselt Kaffe Smeets Liter is een heerlijke koffielikeur die gemaakt is op basis van graanjenever en 100% natuurlijke koffie-extracten. Deze heerlijke warme drank is mogelijk op ieder ogenblik van de dag. Daarnaast is het heerlijk als opkikker!
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,05
  • Koop 12 voor € 15,45
  • Koop 18 voor € 15,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hasselt Kaffe Smeets 1 Liter

De Hasselt Kaffe Smeets Liter is een heerlijke koffielikeur die gemaakt is op basis van graanjenever en 100% natuurlijke koffie-extracten. Deze heerlijke warme drank is mogelijk op ieder ogenblik van de dag. Met Hasselt Kaffe Smeets 1 Liter haal je een stukje Belgische trots in huis en beleef je de traditionele smaak van Hasseltse koffielikeur. Op zoek naar een kleinere variant? Hasselt Kaffe Smeets heeft ook een inhoud van 0,70 liter

De authentieke smaak van Hasseltse koffielikeur

Hasselt Kaffe Smeets is een Belgische koffielikeur die zijn oorsprong vindt in de charmante stad Hasselt, bekend om zijn rijke tradities en vakmanschap. Deze 1-liter fles belichaamt de authentieke smaak van Hasseltse koffielikeur en nodigt je uit om te genieten van een unieke Belgische smaakervaring. Koffielikeur is een heerlijke drank die de smaak van koffie combineert met alcohol. Het wordt vaak gebruikt als digestief, in cocktails of zelfs in koffie om een extra kick aan je favoriete drankje toe te voegen. Deze likeur staat bekend om zijn rijke, diepe koffiesmaak en soms een vleugje zoetheid.

Hasselt Kaffe Smeets, een heerlijke opkikker!

Warm deze heerlijke koffielikeur op tot ongeveer 60 graden Celsius. De Hasselt Kaffe Smeets is lekker met een vleugje slagroom. De likeur bestaat uit water, alcohol, suiker en de beste koffie-extracten. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditionele productiemethoden biedt Hasselt Kaffe Smeets een kwaliteit die de Belgische drankencultuur vertegenwoordigt. 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Hasselt
Land België
Artikelnummer 20170524F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op