Een Whisky Cadeau? Shop nu

Havana Club Selection de Maestros 0,70LTR

(0 reviews)
Havana Club Selection de Maestros is een heerlijke "Dark Rum". Deze amberkleurige rum heeft ongeveer 8 jaar gerijpt in witte eikenhouten vaten. Aroma's van kokosnoot, eikenhout en butterscotch komen uw neus binnen, wanneer de fles wordt geopend.
minus plus
  • Koop 6 voor € 43,40
  • Koop 12 voor € 42,75
  • Koop 18 voor € 41,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Havana Club Selection de Maestros 0,70LTR

Havana Club Selection de Maestros is een heerlijke "Dark Rum". Deze amberkleurige rum heeft ongeveer 8 jaar gerijpt in witte eikenhouten vaten. Aroma's van kokosnoot, eikenhout en butterscotch komen uw neus binnen, wanneer de fles wordt geopend. De rum heeft een zeer zachte smaak met tonen van milde kruiden, vanille en eikenhout. De 0,70-literfles van Havana Club Selection de Maestros straalt elegantie en authenticiteit uit. Het etiket weerspiegelt het Cubaanse erfgoed en de meesterlijke creatie die zich binnenin bevindt.

Maestros del Ron Cubano: Cubaanse Rumexpertise

Havana Club Selection de Maestros, gepresenteerd in een royale 0,70 literfles, is een eerbetoon aan de expertise van de Maestros del Ron Cubano, de meester-rummakers van Havana Club. Deze blend is een viering van Cubaanse rumkunst, met een complex en gebalanceerd karakter dat de ware meesterschap van de distilleerderij weerspiegelt. Deze rum is het resultaat van een zorgvuldige blend van verschillende rumrijpingen, elk met zijn eigen karakter. De Maestros hebben een harmonieuze mix gecreëerd die de complexiteit van diverse smaakprofielen viert.

Dark rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Havana Club
Land Cuba
Artikelnummer 20170091G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op