Een Whisky Cadeau? Shop nu

Henkes Bessenjenever 1LTR

(0 reviews)
Henkes Bessenjenever heeft een heerlijke smaak van rode bessen die goed in balans zijn. TIP: Om optimaal te genieten van Henkes Bessenjenever adviseren wij er een blokje ijs in te doen of er een vruchtencocktail van te maken!
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,85
  • Koop 12 voor € 13,55
  • Koop 18 voor € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Henkes Bessenjenever 1LTR

Henkes Bessenjenever heeft een heerlijke smaak van rode bessen die goed in balans zijn. De bessenjenever is doordrenkt met de heerlijke smaak van bessen, wat resulteert in een drankje met diepte, karakter en een vleugje zoetheid. TIP: Om optimaal te genieten van Henkes Bessenjenever adviseren wij er een blokje ijs in te doen of er een vruchtencocktail van te maken!

Authentieke Bessenjenever Traditie

Henkes Bessenjenever weerspiegelt het rijke Nederlandse erfgoed van het maken van jenever. Het is een geliefde drank die geworteld is in de traditie en cultuur van Nederland. Deze bessenjenever biedt een rijke bessensmaak die de smaakpapillen streelt. Proef de volle, natuurlijke fruitigheid van zorgvuldig geselecteerde bessen, waardoor elke slok een genot wordt. Henkes Bessenjenever wordt gekenmerkt door een evenwichtige zoetheid. De harmonie tussen de fruitige bessensmaak en de subtiele zoetheid maakt het een toegankelijke drank voor een breed publiek.

Heerlijke kenmerken van Fruitjenever

Wat fruitjenever echt onderscheidt, zijn de smaak en het aroma. Het is een explosie van fruitige genoegens in elke slok. De smaak is helder en fruitig, met de specifieke smaak van de gebruikte vruchten prominent aanwezig. Of het nu de sappige zoetheid van appels, de subtiele peerachtige tonen, de rijke kersensmaak of andere fruitige variaties zijn, fruitjenever biedt een breed scala aan smaken om van te genieten.

Henkes 

In 1824 kocht Johannes Hermanus Henkes samen met twee vennoten, Arie de Jong en Gerke d'Arnaud Gerkens, de reeds bestaande korenwijnbranderij aan de Voorhaven 27. In 1986 begon Bols, toen reeds marktleider op dit terrein, zijn positie te verstevigen en kocht Henkes op. Henkes werd daarmee een merk van Bols. Het pand aan de Voorhaven werd verkocht aan de gemeente Rotterdam.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Henkes
Land Nederland
Artikelnummer 20170986G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op