Een Whisky Cadeau? Shop nu

Hooghoudt Oude Graan Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Hooghoudt Oude Graan Jenever heeft zachte tonen van hout, vanille en zuidwijn. En dit allemaal in balans met de herkenbare smaak van de Jeneverbes.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,95
  • Koop 12 voor € 17,35
  • Koop 18 voor € 17,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hooghoudt Oude Graan Jenever 0,70LTR

Hooghoudt Oude Graan Jenever, gepresenteerd in een karakteristieke 0,70-liter fles, belichaamt de rijke Nederlandse traditie van jeneverstokerij. Deze oude graanjenever, gedistilleerd met vakmanschap en zorg, biedt een smaakvolle inkijk in de geschiedenis van dit authentieke destillaat.

Nederlandse Traditie in een Fles

Hooghoudt Oude Graan Jenever wordt geproduceerd met een basis van granen, waaronder rogge, gerst en maïs. Dit authentieke graandistillaat vormt de ruggengraat van de jenever en draagt bij aan zijn karakteristieke smaakprofiel. Verwacht subtiele graantonen die doorklinken in elke slok. Het gebruik van verschillende granen voegt complexiteit toe aan de jenever, met lichte kruidigheid en aardse tonen die het smaakpalet verrijken. Hooghoudt Oude Graan Jenever staat bekend om zijn zachtheid en drinkbaarheid. Het is een jenever die zowel door liefhebbers van klassieke jenever als nieuwkomers op prijs wordt gesteld vanwege zijn gebalanceerde en toegankelijke karakter.

Perfect voor Nederlands Genot

Deze oude graanjenever is perfect voor een moment van Nederlands genot. Het kan puur worden genoten, op kamertemperatuur of met ijs, en dient ook als een uitstekende basis voor traditionele jenevercocktails. Geniet van een stukje Nederlandse traditie in elke druppel met Hooghoudt Oude Graan Jenever. Een eerbetoon aan de rijke erfenis van Nederlandse jeneverstokerij, verpakt in een fles die de authenticiteit en smaak van deze klassieke drank vastlegt. Proost op Nederlands vakmanschap!

Hooghoudt

Hooghoudt jenever zou u kunnen typeren als “een geschenk van de natuur”, het is dan ook een smaakvolle jenever. Hooghoudt jenever behoort al jaren tot de top van de Nederlandse markt, de zuivere smaak die volgens het oude familie recept is bereid zal u betoveren en doen smachten naar meer. Bij het distilleren van deze jenever wordt er gebruik gemaakt van de beste graanalcohol. Met een toevoeging van het speciale jeneverbes distillaat die twee keer gestookt wordt. Een zuivere jenever is het resultaat met een klein zoetje en subtiele kruidige ondertoon.

Ontdek ook de overige dranken van Hooghoudt.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Hooghoudt
Land Nederland
Artikelnummer 20170974G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op