Een Whisky Cadeau? Shop nu

Hoppe Vieux 1LTR

(0 reviews)
Hoppe Vieux is traditioneel bereid en rijk van smaak, perfect voor sfeervolle avonden! De heerlijke tonen van Hoppe Vieux maken het zo een kwaliteitsproduct, tonen van karamel en anijs voegen net dat beetje extra.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,45
  • Koop 12 voor € 14,80
  • Koop 18 voor € 14,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hoppe Vieux 1LTR

Hoppe Vieux is traditioneel bereid en rijk van smaak, perfect voor sfeervolle avonden! De heerlijke tonen van Hoppe Vieux maken het zo een kwaliteitsproduct, tonen van karamel en anijs voegen net dat beetje extra. TIP: Drink Hoppe Vieux puur of met je favoriete frisdrank! Ook zijn er heerlijke cocktails mee te maken.

Vieux

Vieux, een alcoholische drank met een rijke geschiedenis, is een traditionele Nederlandse jenever die bekendstaat om zijn verfijnde smaak en aroma. Deze drank, ook wel bekend als vieux jenever, wordt vaak genoten als aperitief of als ingrediënt in diverse cocktails.

Productie & smaakprofiel van Vieux

Vieux wordt gemaakt door het distilleren van een alcoholische basis, meestal afkomstig van granen zoals gerst, rogge of maïs. De belangrijkste smaakmakers in vieux zijn jeneverbessen en een mix van verschillende kruiden en specerijen, zoals koriander, zoethout, anijs en citrusvruchten. Deze botanicals worden toegevoegd om de drank zijn kenmerkende smaakprofiel te geven. Vieux heeft een zachte, ronde smaak met tonen van jeneverbes, kruiden en vanille. Het heeft vaak een lichte zoetheid, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek. De smaak is complex maar toch uitgebalanceerd, en vieux wordt vaak gewaardeerd vanwege zijn subtiele en verfijnde karakter. De bekendste vieux is Dujardin Vieux, maar merken als Hoppe VieuxParade Vieux en De Kuyper Vieux zijn ook erg populair.

Hoppe Nederland 

Hoppe Vieux is een Nederlandse jeneverlikeur, vergelijkbaar met Vieux of "oude jenever." Hoppe Vieux wordt geproduceerd door Hoppe Distilleries, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in likeuren en gedistilleerde dranken. Het bedrijf werd opgericht in 1780 en heeft een lange geschiedenis van distillatie. Hoppe Vieux is een drankje dat de Nederlandse traditie van likeuren voortzet en nog steeds populair is bij liefhebbers van jeneverachtige dranken. Het is een veelzijdige drank die zowel puur als in mixdrankjes genoten kan worden.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Hoppe
Land Nederland
Artikelnummer 20170921G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op