Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ish London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Ish London Dry Gin is een gemaakt uit een perfect gebalanceerd recept dat een onderscheidend smaakprofiel biedt zonder toegevoegde infusies of smaken. De gin is vijf keer gedestilleerd in de traditionele pot.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ish London Dry Gin is een gemaakt uit een perfect gebalanceerd recept dat een onderscheidend smaakprofiel biedt zonder toegevoegde infusies of smaken. De gin is vijf keer gedestilleerd in de traditionele pot. Voor de gin wordt de hoogste kwaliteit graangeest gebruik met 12 botanische producten: Jeneverbes, korianderzaad en Angelica wortel. Dit wordt gemengd met amandel, orris wortel, muskaat, kaneel, cassia, zoethout, citroenschil en sinaasappelschil.

Ish Gin

Ish gin is een traditionele gin met een moderne twist. De bekende London Dry is er eentje met stijl. Tijdens het distillatieproces krijgt de gin een extra impuls van jeneverbessen. Een perfecte recept tot gevolg. De karakteristieke smaak wordt verwezenlijkt zonder toegevoegde botanicals of smaken. U kunt zeggen dat dit de Renaissance is van typische Britse gin. Ideaal voor "gin tonic" en "dry martini".

Maak ook kennis met de overige dranken van Ish Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Ish
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170186
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op