Een Whisky Cadeau? Shop nu

Isolabella Sambuca 0,70LTR

(0 reviews)
De Isolabella Sambuca is een Italiaanse anijslikeur. De Isolabella is helder van kleur. De sambuca wordt geproduceerd door uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals steranijs, hibiscus en rozen. Deze sambuca is heerlijk te drinken bij een kopje koffie.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,75
  • Koop 12 voor € 17,10
  • Koop 18 voor € 16,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Isolabella Sambuca 0,70LTR

Isolabella Sambuca is een populaire Italiaanse likeur met een kenmerkende zoete, anijsachtige smaak. Het is een heldere drank die vaak wordt genoten als aperitief, digestief of als ingrediënt in cocktails. De smaak van Sambuca is zoet en kruidig, met een sterke nadruk op anijs. Naast deze ingrediënten worden vaak suiker en andere natuurlijke smaakstoffen toegevoegd om de complexiteit van de smaak te verbeteren. Het wordt vaak geserveerd met drie koffiebonen erin, wat traditioneel geluk symboliseert.

Witte Sambuca

Sambuca wordt soms ook "witte sambuca" genoemd, aangezien er ook een variant is die zwart is van kleur en een sterkere zoethoutsmaak heeft. Witte Sambuca is echter de meest gangbare variant en staat bekend om zijn zoete, verfrissende karakter. Sambuca staat ook bekend om zijn kenmerkende bereiding, waarbij een glas wordt gevuld met een shot sambuca en vervolgens wordt aangestoken, waardoor de drank een warme en licht gezoete smaak krijgt. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Isolabella Sambuca je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Isolabella
Land Italië
Artikelnummer 20170531G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op