Een Whisky Cadeau? Shop nu

Jelzin Feige 0,70LTR

(0 reviews)
De Jelzin Feige is een wodka met een notitie van banaan met een vijgengeur. De wodka heeft een goede balans op de mond. Het is een frisse, fluweelachtige wodka die prima te drinken is met een likeur. De wodka is zoet met een lange afwerking.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,10
  • Koop 12 voor € 8,80
  • Koop 18 voor € 8,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jelzin Feige 0,70LTR

De Jelzin Feige is een wodka met een notitie van banaan met een vijgengeur. De wodka heeft een goede balans op de mond. Het is een frisse, fluweelachtige wodka die prima te drinken is met een likeur. De wodka is zoet met een lange afwerking. Jelzin Vodka heet een ongeëvenaarde zuiverheid te danken aan het recept dat sinds 1991 in bergen van de Elzas nauwlettend bewaakt wordt. De frisheid en kracht heeft men te danken aan de bronnen uit het regionale natuurreservaat Les Vosges du Nord. Het resultaat van de destillatie is de natuurlijke en pure smaak. De wodka staat bekend om zijn geweldige kwaliteit. En is verkrijgbaar in meer dan 80 landen.

Jelzin Feige puur of in de mix

Jelzin Feige kan niet alleen puur worden genoten, maar leent zich ook uitstekend voor het mixen in verschillende cocktails. Experimenteer met mengsels om nieuwe favorieten te ontdekken. Laat je betoveren door de verfrissende smaakexplosie van Jelzin Feige. De gebalanceerde aroma's maken het een unieke keuze in de wereld van de wodka.

Flavoured Vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade. Naast de smaak bieden flavored vodka's een aangename geur die vaak de toegevoegde smaakstoffen weerspiegelt. Het aroma kan verleidelijk en uitnodigend zijn, wat de drankervaring verrijkt.

Jelzin 

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170305F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op