Een Whisky Cadeau? Shop nu

Jinzu British Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Jinzu Britih Gin is een schotse gin die in Japan geïnspireerd is. De gin is ontworpen door Bartender Dee Davies voor de Diageo’s Show Your-Spirite Competitie in 2013, hij wint deze competitie.
minus plus
  • Koop 6 voor € 37,55
  • Koop 12 voor € 36,95
  • Koop 18 voor € 36,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jinzu Britih Gin

Jinzu Britih Gin is een schotse gin die in Japan geïnspireerd is. De gin is ontworpen door Bartender Dee Davies voor de Diageo’s Show Your-Spirite Competitie in 2013, hij wint deze competitie. De gin is een prima voorbeeld van ‘’East meets West’’, de traditionele gin heeft botanische producten die aansluiten bij kersenbloesem, hierdoor is de gin onderscheidend met een echt gevoel van plaats. Het is een progressieve gin, de gin is gericht op de jeneverbes met een steker korianderzaadkruid, de gin is een goede combinatie tussen traditioneel en avontuurlijk. 

Een Elegante Samensmelting

Jinzu British Gin is een opmerkelijke gin die de traditionele Britse ginproductie vermengt met Japanse invloeden en smaken. Jinzu wordt geprezen om zijn delicate balans van bloemige noten en exotische fruittonen, wat leidt tot een zachte en uitnodigende smaakprofiel. Het is een verfrissende en verfijnde gin die zowel ginliefhebbers als nieuwkomers zal bekoren.

Cocktailmogelijkheden

Jinzu British Gin leent zich uitstekend voor een scala aan cocktails. Of je nu kiest voor een klassieke gin-tonic met een twist of een meer complexe creatie, Jinzu voegt een vleugje elegantie toe aan elke drank. Uiteraard ook heerlijk om "on the rocks" te drinken, of te mixen met een tonic.

Jinzu Gin

Jinzu gin is een eigenaardige gin onder de gin's. Deze drank is ontwikkeld door Dee Davies, een Britse vrouw die achter de bar stond. Ze werd tijdens haar reis naar Japan geïnspireerd door de sake smaak, zo begon het experimenteren. Ze kreeg de kans om haar eigen gin te produceren, en die greep ze met beide handen aan. In 2013 won ze diverse bartender wedstrijden en ging haar passie voor het produceren van drank hand in hand. Het resultaat is een Britse gin met delicate smaken van kersenbloesem, yuzu vruchten en Japanse sake. De smaak is vol en heeft een bloemig karakter. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Jinzu Gin

Meer informatie
Soort Fleurig & Floraal
Merk Jinzu
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170187G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op