Een Whisky Cadeau? Shop nu

Jose Cuervo Especial Silver 1LTR

(0 reviews)
De Jose Cuervo Especial Silver is zacht en fris van smaak met de tonen van citrus, fruit en agave. Bij het maken van deze heerlijke tequila wordt enkel het hart van agave gebruikt, deze worden 48 uur gestoomd en worden vervolgens geperst.
  • Koop 6 voor
    € 24,75
  • Koop 12 voor
    € 24,15
  • Koop 18 voor
    € 23,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jose Cuervo Especial Silver 1LTR

Een hele liter puur genot voor de liefhebbers van verfrissende margarita's en andere tequilacocktails. Deze zilveren tequila biedt de perfecte balans tussen smaak en veelzijdigheid. Of je nu van een pittige margarita houdt of een heerlijke tequila-schot wilt nemen, dit literformaat zorgt ervoor dat je genoeg hebt om van te genieten. Ontdek de smaak van Mexico in een handige fles van een liter.

Perfect formaat voor jouw feestje

Het liter formaat van Jose Cuervo Especial Silver is ideaal voor feestjes en bijeenkomsten. Met voldoende tequila om iedereen tevreden te houden, is het de juiste keuze voor een gezellige avond met vrienden. Jose Cuervo Especial Silver wordt vaak gebruikt als basis voor populaire cocktails zoals de Margarita en de Tequila Sunrise. De verfrissende en milde smaak maakt het een veelzijdige keuze voor mixdrankjes. 

Tequilla: de authentieke smaak van Mexico

Tequila is een Mexicaanse alcoholische drank die gemaakt wordt van de Agave Tequilana, een bepaalde Mexicaanse agavesoort. Tequila wordt gemaakt in het gebied rond Santiago de Tequila, een stad in de Mexicaanse staat Jalisco in het westen van het land. Bijzonder aan Tequila is dat de alcohol bekomen wordt door fermentatie met de Zymomonas mobilis-bacterie en niet door gisten. De productieregio en de agavesoort zijn de enige details die Tequila onderscheiden van andere mescals. 

Cuervo

Jose Cuervo, een van 's werelds oudste en meest gerespecteerde tequilamerken, heeft een rijke geschiedenis en een solide reputatie in de tequilawereld. Heritage, prestige & traditie zijn de drie woorden die in het familiewapen staan voor 250 jaar leiderschap in de Tequila categorie. Cuervo maakte de allereerste Tequila en opende daarmee de deur voor alle anderen! Cuervo heeft continu nieuwe technieken ontwikkeld om de kwaliteit van het product te verbeteren; innovaties die gevolgd werden door alle andere tequila producenten. Vanuit een bescheiden begin met een klein stukje land in 1758, groeide Jose Cuervo uit tot de nummer één tequila ter wereld.

Maak kennis met andere dranken van Jose Cuervo.

Meer informatie
Soort Tequila
Merk Jose Cuervo
Land Mexico
Artikelnummer 20171144G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op